zondag 21 juli 2013

Julie: Easy Nails

Easy Nails

De laatste tijd lijkt er echt geen einde te komen aan de verschillende mogelijkheden in nail art. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat! Nu moet ik zeggen dat ik het wel mooi vind, maar vaak niet echt zo praktisch. Ik ben trouwens en ontzettende kluns wanneer ik mijn nagels doe, laat staan als ik er nog figuurtjes op zou moeten tekenen… Bovendien kàn ik niet eens tekenen! :p

Waar ik het in dit artikel over wil hebben is haalbaar voor iedereen, aangezien het totaal geen moeite kost! Vaak ben ik niet in de stemming om een kleurtje op mijn nagels te zetten of heb ik simpelweg geen tijd. Dan kies ik wel eens voor een glanslakje op mijn nagels. Maar het kan zelfs nog gemakkelijker! Kijk zelf maar even mee:


Zo zien mijn natuurlijke nagels er uit zonder enige vorm van een lakje er op. Ze zien er op zich best verzorgd uit vind ik zelf, maar ook ontzettend mat. En daar wou ik dus verandering in brengen. Ik koos voor een speciale vijl die je nagels verzorgd, verstevigd en glans geeft! Ikzelf kocht de mijne voor het eerst in Tenerife voor zo’n 15 euro. Vorig jaar kreeg ik echter twee van deze exemplaren voor 20 euro! Dus dat kon ik toch niet laten liggen?


Dit is de vijl waarover ik het heb. Bovenaan en onderaan heb je kussentjes waar je aan kan vasthouden als je ze gebruikt. Eerst ga je tewerk met de blauwe kant van de vijl om de oneffenheden te bewerken. Nadien kies je voor de grijze kant van de vijl die je nagels verstevigd. Tot slot ga je voor de witte (achterkant) van de vijl waar je echt een glans mee op je nagels brengt. Hoe harder je drukt bij de laatste stap, hoe feller de vijl ‘piept’ op je nagels en hoe feller dus ook de glans!


Dit is het resultaat na de eerste stap. Zoals je kan zien wordt de vijl er wit van en zijn je nagels precies ondergedompeld in bloemsuiker. Deze stap zorg er dus voor dat je nagels zacht zijn en dat de oneffenheden weggewerkt zijn.


Stap twee geeft dit resultaat. Je ziet aan mijn nagelriemen nog steeds wat wittigheid van stap één. De grijze kant zorgt ervoor dat je nagels verstevigd zijn en dus minder snel zullen inscheuren.


Dit is nadat ik de witte kant gebruikt heb. Zoals je al een beetje kan zien glanzen mijn nagels mooi. Ik vind het vooral prettig dat de glans lijkt alsof je een glanslakje op hebt. Het zorgt voor mooie, verzorgde nagels zonder te moeten knoeien met nagellak. Je moet niet wachten tot de lak droog is, hij kan niet verwijderd worden door remover en je kan er dus ook geen schiftingen in krijgen.


Ziezo, zo kan je het resultaat op alle nagels zien. Ik vind het een snelle en fijne methode om toch verzorgd voor de dag te komen. Het blijft ook zeker een kleine week zichtbaar, wat zeker met nagellak niet altijd gegarandeerd is! Als je nu de eerste foto terug bekijkt kan je echt het grote verschil zien! Ik zou een vijl zoals deze aan iedereen aanraden! En geen paniek: je moet er niet speciaal voor naar Tenerife, want ook hier zijn er merken die een soortgelijke vijl verkopen. Vaak zelfs met nog meer vlakken met andere functies. Hoe goed die werken weet ik niet, maar het is het proberen waard! Er zijn veel verschillende varianten, met veel verschillende prijzen.

Mijn vijl zou ik zeker een score van 9/10 geven! Wat vinden jullie van het resultaat? En zou je zelf ook zo’n vijl aanschaffen of kies je toch liever voor een lakje?

Julie x2 opmerkingen:

  1. Resultaat mag er zijn maar je bent gek als je daar zoveel geld aan geeft, zo'n vijl kan je voor een paar euro ook van andere merken kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo anoniem.

    Ik mag dan wel 'gek' zijn, ik heb het mijne dan ook wel in een echt nagelsalon gekocht in Tenerife. Ze hebben eerst mijn nagels met hun exemplaar gedaan en daarna heb ik ze pas gekocht.

    Zo'n goedkoper exemplaar kan ook even vrolijk tegen vallen en niet het gewenste resultaat geven, snel versleten zijn, de glans er na een 2-tal dagen al af... En dan zijn die 'paar euro's' nog te veel natuurlijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen