zaterdag 13 juli 2013

Inhoud beautypakket winactie

Vandaag laat ik jullie zien wat er in het beautypakket van de winactie zat. Ik hoop dat Charlotte er blij mee is! 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. hayyyy ik wil heel graag meedoen met deze superleuke winactie, als ik win zou ik het niet voor mezelf houden maar aan mn allerbeste vriendin geven die binnenkort naar amerika gaat verhuizen omdat haar moeder daar meer geld kan verdienen met een nieuwe baan dus:( ik vind het echt superrrrr jammer dat ze weggaat en ik wou als ik win het als afscheidskado aan haar geven... dus ik hoop echt HEELerg dat ik het aan haar zou kunnen geven.....ik doe er echt ALLES voor. ik wil dat ze er echt blij mee is!
    mischien alvast bedankt:D XXXXX Leila

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze winactie is helaas al bijna anderhalve maand afgelopen! Volg mijn blog om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe winacties!

    BeantwoordenVerwijderen