woensdag 31 juli 2013

Highlighters & Blushes

Eigenlijk gebruik ik het veel te weinig en dat is zonde want het zijn vaak supermooie producten. Ja, blushes en highlighters, that's what I'm talking about. Supermooi om te zien bij looks van andere of gewoon in de verpakking maar het gebruiken is niet altijd even evident. Zeker niet bij mij met m'n rode wangetjes. Ik zou dan een goede dag moeten hebben of even alles uit te kast halen en foundation gebruiken en dat is net iets iets te veel van het goede soms. 


De grens tussen blush en highlighter is ook niet altijd even duidelijk, daarom dat ik vandaag drie verschillende producten wil bespreken. Duidelijke blushes, tussencategorie en highlighters. 

Op de foto hierboven zie je drie blushes. De linkse is van Golden Rose en de andere zijn van Essence. Ondanks dat het drie blushes zijn, zijn het totaal verschillende. Kijk even mee naar de swatches. 


Zoals je kunt zien zijn de twee linkse met glitter en is de rechtse mat. Je ziet ook meteen de mogelijke kleursoorten. Rood, oranje/peach en roze. Als ik de producten zo naast elkaar zie, vind ik het steeds meer zonde dat ik het zo weinig gebruik. Misschien een opdracht voor mezelf om producten meer en meer te gebruiken (en daarvoor dus eerst m'n huid mooi houden) 


Nu komen we aan de tussencategorie die ik niet echt kan benoemen. Deze Shimmer Pearls van Essence neigen wel meer naar een highlighter maar toch kan ik het in vergelijking met de andere toch niet in dezelfde categorie stoppen. 


Dit is een golden Shimmer powder van Essence en dit zit voor mij tussen een highlighter en een lichte, glimmende bronzer in (vanwege m'n lichte huid). 

De pearls geven een licht glansje dat vooral in de zon erg mooi gaat zijn terwijl de poeder op mijn huid toch echt wel in your face is. Daarom dat deze voor mij bijna als glimmende bronzer zou kunnen dienen. Neemt niet weg dat deze ook weer heel mooi zijn. Vooral de pearls lijken mij erg goed voor beginners! (Check!)


En dan heb ik nog twee highlighters die echt op en top highlighter zijn. Ze zijn allebij vloeibaar dus wel een beetje wennen om ermee te werken. 


 Links zie je die van Essence die qua substantie veel dikker is dan die van MAC. Je ziet aan de swatches gewoon dat die ook iets moeilijker uitsmeert en een andere kleur heeft als je ze uitsmeert. Waar MAC neigt daar het koele roze is Essence echt wit. Persoonlijk vind ik het subtiele van MAC wel iets mooier. 

Ineens heb ik enorm veel zin om hiermee aan te slag te gaan! Als ik er ooit bedreven in geraak, zullen jullie het resultaat wel zien! ;) 

Liefs
Veronique 

3 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Als het je niet interesseert, hoef je het niet te lezen. ;)

   Verwijderen
 2. Beste anoniem

  Met zulke reacties zijn wij vrij weinig natuurlijk!
  Ten eerste weten we niet wie je bent, maar je geeft ook geen suggesties.
  Wat zou jij dan wel willen lezen? Wat kan er beter?...
  Misschien kan je ook gewoon stoppen met deze artikelen te lezen als je ze niet interessant vind, uiteraard! ;-)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen