zondag 7 juli 2013

Het perfecte bikinilijf in 3 stappen

Zoals sommige van jullie wel weten, ben ik sinds gisteren weer terug van vakantie. Een heerlijk weekje Turkije met Elke! Iedere dag was het heerlijk weer en dat schreeuwt uiteraard: "Bikinitijd!" Tot je dan ineens beseft dat je niet die 10 kilo bent kwijtgeraakt die je eigenlijk wilde kwijtraken en dat je vetjes besloten om mee op vakantie te gaan. 

Ja, ook ik ben soms enorm onzeker over m'n lichaam en zeker wanneer er maar zo weinig kleren bij betrokken zijn. In het begin verdween ik het liefste in de achtergrond en hoopte ik dat niemand me zag... (Waarna ik altijd dacht:"You idiot, hoe kan er nu iemand jou niet zien? Het is niet alsof ze er naast kunnen zien) 

Na enkele uren op m'n strandbedje gelegen te hebben, zag ik ineens enkele vrouwen van mijn 'postuur' die zonder enige schroom in hun bikini paradeerden. Hoe deden ze dat toch? Ineens wist ik het gewoon, het drie stappenplan om het perfecte bikinilijf te bekomen! 

1. Draai die knop om. Als je een bikini in je maat vindt, dan heb je een bikinilijf.2.Trek die bikini aan en het kleedje dat je het allerliefste erover aan zou houden? Hup! Uit ermee! 3. Geniet ervan en vergeet iedereen rondom je. Je bent perfect zoals je bent! 

Soms moet je gewoon in je hoofd eens durven denken dat iedereen die jou niet aanvaardt, de hoogste boom in kan. Wanneer ik naast Elke liep, was het soms wel erg confronterend maar ook zij heeft haar complexen. En waarom zou iemand die zoveel kilogram minder weegt, het meer verdienen om in bikini te mogen rondlopen? 

Neh! :D Ook andersom is het zo, zelfs als je te mager bent en ze kijken om die reden. De meesten ervan zie je toch nooit meer terug (als je op vakantie bent toch ;) ) 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten