dinsdag 16 juli 2013

Business-plan

Ik besefte net dat het misschien tijd wordt om jullie eens te vertellen wat jullie nog allemaal kunnen verwachten van m'n blog de volgende weken. Normaal gezien voel ik me best slecht wanneer ik te veel artikels van Julie in plan maar de volgende weken gaat toch een 40% van Julie komen (dus een 5 à 6 artikels per week) omdat ik er nog heel veel staan heb van haar die gewoon vragen om gepost te worden. 

Dit geeft mijzelf ook de kans om mijn eigen artikels weer van een hogere kwaliteit te maken en ervoor te zorgen dat het aanbod gevarieerd is. Ik weet dat het nooit voor iedereen goed zal zijn qua verhouding beauty en persoonlijke inhoud maar toch heb ik even een enquête gemaakt om er toch een idee van te krijgen. 


Ik hoop dan ook dat jullie deze willen invullen zodat wij nog harder ons best kunnen doen om jullie zo gelukkig mogelijk te maken!

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Slim idee, die enquête!
    Hopelijk wordt ze goed ingevuld! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen