maandag 29 juli 2013

Blindfolded Make-up Challenge

In Leuven hebben we enkele challenges na elkaar opgenomen en vandaag ben ik hier al weer met nummer twee. De blindfolded make-up challenge. Deze keer wordt Laure geblinddoekt en moet ze mij zo een mooie look zien te geven. Hoe dit juist uitloopt, moet je zelf maar bekijken in onderstaand filmpje! We hebben natuurlijk daarna ook gewisseld en dat filmpje volgt een van de volgende weken wel. Ik had natuurlijk wel het voordeel dat we mijn producten gebruikten en ik wel wist wat ik ongeveer bij had en hoe ik dat het beste gebruikte. ;) 

Ohja, zoals jullie op het einde van het filmpje wel gehoord hebben: Als jullie vinden dat we ooit nog eens zoiets moeten doen én dat ik dan zo buiten moet gaan. Thumbs up, abonneren en reageren op die handel! ;) 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten