woensdag 26 juni 2013

Uitslag Winactie!

Daarnet stipt om 12u is de winactie afgelopen en ik kon niet wachten om de winnaars te kiezen. Daarom heb ik dat ook meteen gedaan en er zijn twee winnaars uit de bus gekomen -zoals gepland-. Deze winnaars heb'k gekozen via http://andrew.hedges.name/experiments/random/pickone.html . Dan weten jullie dat ook! 

Goed, ik ga jullie niet langer is spanning houden! 

De winnaar van het beautypakketje is: Charlotte V. R. !
De winnaar van het 'lekkere' pakket is: Liesbeth C. ! 

Proficiat aan allebei! Ik zal jullie persoonlijk contacteren om verder af te spreken! Ook ben ik van plan om een filmpje op te nemen om aan de rest te laten zien wat er zoal inzat. Dit komt natuurlijk wel pas online nadat de winnaars hun pakje hebben gekregen, zodat het toch nog een verrassing blijft! 

Voor wie niet gewonnen heeft, niet getreurd. Er zullen in de toekomst zeker nog winacties volgen! 

Liefs
Veronique

1 opmerking: