maandag 24 juni 2013

Sleek Showgirl

En vandaag gaat het weer over Sleek! Ik ga jullie namelijk swatches tonen van de vier kleurtjes uit het Showgirl lippalette. Dit palette heb ik besteld via de webshop van Misslipgloss.nl en het kost €10,99.De enorm mooie verpakkingen van Sleek! 
Waarin je dan dit mooie matzwarte doosje vindt waarop glanzend Sleek MakeUP gedrukt staat. Mooi mooi mooi! Op de onderkant staan de namen van de kleurtjes gedrukt! :) Misschien nog een idee voor hun oogschaduw?


Zo ziet het pareltje er dan vanbinnen uit. Met een grote spiegel (enorm gemakkelijk!) en een klein lipkwastje erbij dat prima werkt! Dit is erg handig om het toch onderweg te kunnen bijwerken! 
De bovenste swatches zijn die met flits en de onderste zijn zonder. De volgorde die ik voor het swatchen heb aangehouden is linksboven, rechtsboven, linksonder, rechtsonder. Oftewel in hun namen: Lola, Vegas, Jewel en uiteindelijk last but not least Dancer! 


Dit zijn Lola en Vegas op m'n lippen. 


Dit zijn dan Jewel en Dancer. Lola is een lief roze kleurtje dat als je het in het echt ziet (kun je op de swatches op m'n hand goed zien) niet volledig mat is, maar ook niet erg glossy. Dit vind ik heel erg mooi. Roze en te glimmend kunnen nogal snel ordinair overkomen vind ik. Deze kleur brengt erg mooi aan, maar helaas zie je de velletjes wel vrij hard. Hiervoor kun je best eerst je lippen eens scrubben. Ik had het niet verwacht maar Vegas is m'n favoriete kleur uit het palette! Hij is heel romig en heel glanzend maar bij deze kleur zorgt dat net voor een speelser effect. Als deze mat geweest zou zijn, zou hij me misschien wat 'te oud' staan. Toen ik deze kleur ging aanbrengen, was ik vrij bang voor het resultaat. Ik had helemaal niet verwacht dat deze kleur me ging staan! Jewel brengt helaas een beetje streperig aan, dus misschien dat ik een beetje ga moeten oefenen met deze aan te brengen maar deze is nog romiger dan Vegas. Een beetje te, zou ik durven zeggen. Maar niet geklaagd, het is een mooie bubblegumroze kleur. (Deze heb ik gebruikt voor de look die gisteren online is gekomen!)Deze kleur, Dancer, vind ik ook geweldig! Ook lekker opvallend! Deze duurt wel vrij lang om aan te brengen omdat de kleur iets stroever is. Deze heeft ook weer een meer matte finish (zie je niet echt op de foto's maar is wel!). 

Ik hou van dit palette! En dan vooral van Vegas en van Dancer! Vegas heeft me zo verbaasd dat ik zit te denken om een lipstick in een gelijkaardige kleur te gaan kopen! Ik twijfel of ik dit palette meeneem naar Turkije of dat ik ga opteren voor enkele aparte lipsticks. Misschien wel, want dan kan ik een nude meenemen i.p.v. een bubblegumroze... Goed, ik zie nog wel en jullie zullen het zeker en vast te horen krijgen! ;)

Liefs
Veronique! 

1 opmerking: