zondag 23 juni 2013

Look of the day: Sleek-Time!


Gisterenavond ging ik uit eten en ik besloot nog maar eens wat meer make-up op te doen. Gewoon omdat ik er zin in had. Ja hoor, ook foundation! Ook al ben ik daar nog steeds geen erg grote fan van... Om de een of andere reden is dat nooit echt mooi bij mij, toch niet als ik van dichtbij kijk met een spiegeltje (in daglicht...). Hoe zit dat bij jullie? 

Altijd wanneer ik weet dat ik foundation ga gebruiken, scrub ik onder de douche m'n gezicht, zodat de droge velletjes weg zijn. Daarna nog een mooi laagje 'hope in a jar' dat ik lekker lang laat intrekken en m'n huidje is voorbereid! Tijd voor de rest!

Dan is het zo ver, lekker spannend. Voor deze look heb ik Stay matte foundation van Rimmel Londen gebruikt in de kleur 100 Ivory. Nog wel een redelijke match, al zeg ik het zelf! :) Dit heb ik dan afgepoederd. (Ik weet zelfs al niet meer met welke poeder... Sorry!

Tijd voor interessantere dingen! M'n oogschaduw zie je niet goed, maar daar had'k eigenlijk enkel wat basis en huidskleur aangebracht, zodat m'n eyeliner niet ging afgeven. Als eyeliner wou ik diegene gebruiken die m'n handtas helemaal vuil heeft gemaakt maar daar was ik nog steeds erg boos op. Volgens mij gaat die ook gewoon de vuilbak in want het puntje is veel te dun en blijft maar niet stevig. Bummer! Goed, die eyeliner werkte dus niet mee en dan gebruikte ik maar gewoon een oogpotlood. 

Dit heb ik gefixeerd met 'Noir' uit het 'Oh So Special' palette van Sleek en daarmee heb ik ook een lijntje aan m'n onderste wimperlijm getrokken! 

Daarna heb ik op m'n wangen een liefroze blush aangebracht, namelijk Adorable van Essence. En wat past beter bij een roze blush dan roze lipstick? Eindelijk eens een momentje om "Showgirl" van Sleek te testen! Yay! :D Happy! De kleur waarvoor ik gekozen heb, is linksonder, "Dancer". 

Als laatste, maar dit zie je niet of niet goed op de foto's, heb ik nog een koele highlighter toegevoegd op m'n wangen omdat alles wel vrij mat was (ondanks de lipstick :p). Diegene dat ik heb gebruikt kwam uit een Limited Edition van Essence. 

Dit was het dan! :) 

Liefs
Veronique

1 opmerking: