vrijdag 14 juni 2013

Julie: Look like a star

Taylor Swift
Ik moet toegeven dat ik van de andere meisjes een grotere fan ben. Maar ik deed al eens eerder Little Mix en ook Taylor Momsen (The Pretty Reckless) deed ik al eens bij Gossip Girl. Daarom koos ik voor iemand met een compleet andere stijl, iemand van wie ik ook enkele nummer super goed vind: Taylor Swift.De stijl van Taylor is altijd erg lief. Ze wil zo volgens mij haar ‘braaf meisje’ imago behouden en dat lukt haar nog ook! Vroeger was ze meer country, terwijl ze qua muziek nu de overschakeling gemaakt heeft naar pop. Als je haar stijl wil nabootsen zorg je best voor lichte pasteltinten in je garderobe. Ook schattige accessoires mogen, maar zorg vooral voor bolletjes, streepjes & strikjes. Taylor is hier dol op! Qua schoenen kies je nooit voor sneakers maar altijd voor platte schoenen, cowboy boots of pumps. Haar stijl is meestal ook vrij volwassen (behalve die look met dat kattenshirt hierboven natuurlijk!)
Sweater: $58 - wallisfashion.com
Pants: £23 - johnlewis.com
Boots: $50 - boohoo.com
Bow Band: $14 - missselfridge.com
Sunglasses: $12 - aldoshoes.com
Bag: $195 - footcandyshoes.com
Necklace: £8 - johnlewis.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten