donderdag 13 juni 2013

Julie: Life through my eyes #5

Life Through My Eyes 5

Het is alweer van 30 maart geleden dat jullie nog een LTME (Vero: Het is mijn fout dat het deze keer enorm lang duurde, ik stelde het inplannen heel de tijd uit! Sorry!) van mij kregen. Maar nu heb ik weer even tijd (en genoeg foto’s) om aan een nieuwe post te beginnen! Kijken jullie even mee naar de dingen die ik sindsdien gezien heb?


Beginnen doe ik met iets érgs JUMMIE! Toen mama, papa en ik op vakantie vertrokken moesten we al erg vroeg op de luchthaven van Düsseldorf zijn… Niet leuk, maar dat wil wel zeggen: lekker ontbijtje! Ik nam een croissant met marsepein in, een fruitbeker en een Chai Tea Latte. Ik was echt tevreden met alles, en zoiets kan echt smaken om 5u ’s nachts! De andere dingen die je ziet zijn van mama en papa…


Oké, ik geef eerlijk toe… Ik was bijna vergeten een foto te nemen! Toen we aankwamen in ons hotel moesten we even wachten op de kamer, en het was al bijna middag. We hebben dan maar eerst iets gegeten! Ik nam een salade met komkommer, worteltjes, appel en selder, met een vinaigrette. Het was eigenlijk best lekker, vooral die sappige appeltjes smaakten me wel na zo’n lange vlucht (5 uurs).


Sorry, maar deze kon ik toch echt niet laten. Zie hier: het zwembad in het hotel. Hoewel ik wel moet toegeven dat ik geen enkele keer gaan zwemmen ben. Nee, echt! Zelfs niet met mijn teentjes in het water ofzo… Ik zwem niet graag alleen en mama en papa gaan altijd maar eens soppen voor 5 minuten, en daar maak ik me niet nat voor. Wanneer ik met Nick op vakantie ben ga ik uiteraard wel meer mee zwemmen. Het is ook wel zo dat ik een zonneallergie heb, en water op je huid laten drogen is dan echt niet aan te raden!


Ja, uiteraard: verbrand! Dit was op onze eerste dag dus al het geval. Zoals ik net al zei konden we niet onmiddellijk op de kamer en moesten we even wachten. Ik heb dus ongeveer anderhalf uur in de zon gezeten zonder zonnecrème en dit is het resultaat. Ik moet altijd met factor 50 smeren, voor de allergie. Ik verband dus ook nog eens enorm snel… Dus, conclusie: eigenlijk is de zon niks voor mij!


Elke ochtend is het in het hotel waar we elk jaar naartoe gaan petanque. En ja, ik doe altijd mee. Ik moet toegeven dat ik soms echt mooie ballen gooi, ook al doe ik het nergens anders dan daar. Het is elke ochtend echt wel een grote opkomst, soms wel 21 spelers. Niemand van mijn leeftijd (behalve de animator dan), maar dat maakt niks uit! Ik vind het leuk, dus doe ik gewoon mee!


In ons hotel verkochten ze ook Frappé Latte van Nescafé. De naam ben ik ondertussen al vergeten maar het was ongeveer ‘freducchino’, ofzoiets… Ik vond het echt erg lekker en ben er dus ook een paar keer eentje gaan halen. Niet te vaak, aangezien het ook best veel calorieën bevat. Maar zeg nu zelf… Het ziet er toch erg lekker uit?


Dit was de barman (Louis) die meestal ’s avonds in de bar stond. Er is vaak bijna geen volk, daarom heeft hij altijd de tijd om excellente cocktails te maken! Ik dronk er elke avond 2 (happy hour, whoohoo!) en dan koos ik steevast voor een Mojito  Raspberry. De echte Mojito heb ik niet graag, maar met een beetje framboos puree in smaakte het me wel erg goed. Ohja, je kon ook voor mango of aardbei kiezen.


Overdag was er elke dag een cocktailspelletje waarbij je iets moest doen om een cocktail te winnen. Ik heb hem nooit gewonnen, maar mama en papa wonnen elks één keer. En aangezien zijn geen cocktail fans zijn… Inderdaad! Overdag koos ik dan voor de Tequila Sunrise. Lekker liggend op een bedje, goed boek, lekkere cocktail. Niet verkeerd, toch?


Misschien dat jullie ook al van de nieuwe Magnums gehoord hebben? Wel, ik heb (speciaal voor jullie uiteraard, haha!) degene met Crème Brûlée (°1 First Kiss) geproefd.


Ik vond vooral het doosje erg mooi, maar daar proef je niets van natuurlijk. Ik vond hem lekker, maar nu niet van ‘wauw, die wil ik iedere dag eten!’. Er zaten stukjes karamel-achtig-spul in… Lekker, maar een beetje plakkerig. Maar ik ben wel benieuwd naar de andere smaken die Magnum hierin gemaakt heeft: de Loving Kiss, de Passionate Kiss, de Flirty Kiss en de spannende Stolen Kiss. De smaken?

1. First Kiss: vurig en opwindend – Crème Brûlée
IJs met crème brûlée-smaak met stukjes gekarameliseerde suiker, met een karamelsaus, verpakt in een laagje melkchocolade.
2. Loving Kiss: puur en onschuldig – Meringue van rode vruchten
IJs met fruitsaus, gedroogde en gezoete stukjes veenbes, stukjes meringue omhuld met witte chocolade, omhuld met melkchocolade.
3. Passionnate Kiss: diep en intens – Tiramisu
IJs met tiramisu-smaak, koffiesaus met stukjes gebak met koffiesmaak, stukjes donkere chocolade, omhuld met melkchocolade.

4. Flirty Kiss: zacht en provocerend – Chocoladetaart
Chocolade-ijs met een saus met chocoladesmaak, cacao-brownie stukjes, omhuld met een laagje melkchocolade.
5. Stolen/Surprising Kiss: heerlijk onverwacht – Tarte Tatin
Vanille-ijs met een appelsausje met stukjes taart met nootmuskaat, bedekt met een laagje witte chocolade met kaneel.
Welke kiezen jullie? Ik wil zeker nog 4 en 5 eens proberen! :-)Dit was ons vliegtuig toen we terug naar huis vlogen. Het stond echt helemaal vol met van die schattige hartjes! Ik moest er wel een foto van nemen vond ik dan!


Gelukkig had ik niets met dit ongeval te maken! Het gebeurde bij ons op de Merodelei, recht op de rotonde. De auto die het zwaarst geraakt is, is in fout. De andere was al aanwezig op de rotonde en had dus voorrang, de ander dacht er nog wel even voor te kunnen schieten… Niet dus!


Sorry voor de wazige foto! Dit was toen ik met de collega’s was gaan eten in de Utopolis. Nee, niet in ‘de Cinema’ maar daar boven, bij het Mooov-festival in de bar. Het is op de plaats waar ook de Ladies Movie Night dingen gehouden worden. Mooov is de nieuwe naam van Open Doek en aangezien ik stage doe bij de Warande konden we voor slechts 5 euro een hapje komen eten, naar de film, en nadien nog naar een receptie. Ik ben alleen gaan eten en nadien terug gaan werken. We aten eerst een soepje, daarna noedels en een slaatje (te zien op deze foto), en als dessert was er fruitcocktail.


Vero is me voor geweest… In haar LTME kan je ook een soort gelijke foto vinden. Ik nam hem op 26 april, geen idee wanneer die van Vero genomen is. (Vero: mijne was later genomen... Maar dit toont wel even aan hoe gênant lang ik dit heb uitgesteld :$ Terwjil ik dit inplan staat er nu weer op die manier een blikje voor m'n neus :p)  Maar goed, wanneer je je verveelt kan je dit dus ook zelf proberen! Laat het blikje alsjeblieft niet los als je niet weet hoe de truc werkt! ;-)


Deze foto nam ik in Antwerpen… Ik vond het té grappig eigenlijk! Ik had echt zo’n “waar gaat die cello met dat meisje naartoe” gevoel. Geef toe, het is toch net een cello met voetjes? Haha!


Ja, perfectie bestaat! Schoenen en chocolade… GECOMBINEERD! Kan het mooier? Ook de andere chocolade creaties waren leuk om zien, maar deze moest ik echt even vastleggen vond ik. Voor de nieuwsgierigen: place to be is Tilburg als je hier een exemplaar van wil! Om op te eten, of om naar te kijken.


Nick en ik hielden in Tilburg in de V&D ook even halt voor een lekkere smoothie. Het was eigenlijk appelsiensap, met vers fruit in. Zowel aardbei, banaan, druif als meloen,… Nick nam ook nog een stuk aardbeientaart.


Hoe cool is zo’n oude jukebox? Ik vind het echt mooi, om naar te kijken. Ik zou echter niet weten waar ik zo’n ding zou moeten stockeren, en ook niet hoe ik het zou moeten betalen… Wil je toch zo’n exemplaar in huis halen? Ren maar snel naar de bank, want het prijskaartje bedroeg 9.999 euro!!!

Zo, dit was het weer voor nu! Binnenkort volgt er hopelijk weer iets sneller een nieuwe LTME van mij, en in tussentijd zullen jullie er ongetwijfeld nog van Vero mogen verwachten! :-)

Julie x

7 opmerkingen:

 1. Ik ben vooral nieuwsgierig naar die andere smaken van Magnum en wat je daar van vond? ;) haha.
  Oh en dat zwembad, heerlijk!
  -Y

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet of Julie nog andere smaken heeft geproefd, maar ik heb wel de tiramisu al eens geproefd en die was ook erg lekker! :)

   Verwijderen
 2. Bedankt Vanessa! :-)

  @ -Y: Ik heb ook nummer 4 (Flirty Kiss: zacht en provocerend – Chocoladetaart

  Chocolade-ijs met een saus met chocoladesmaak, cacao-brownie stukjes, omhuld met een laagje melkchocolade.) al eens geproefd en die vond ik persoonlijk beter dan nummer 1! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen