donderdag 27 juni 2013

Inpakken

Het ergste aan op reis gaan, vind ik het inpakken. Ik heb altijd zoveel schrik dat ik iets ga vergeten of dat ik niet genoeg bij ga hebben of dat'k teveel ga bijhebben en ga moeten bijbetalen... Je kent het allemaal wel! Ik weet ook nooit hoe ik er juist aan moet beginnen. Ik gooi maar wat kleren bij elkaar en hoop dat ik genoeg heb. 

Die tactiek is geen ramp voor in Polen, daar kan ik gerust 3 dagen met hetzelfde t-shirt rondlopen, maar in Turkije is dat misschien niet zo leuk.. - Dan lijk je maar foto's op 2 dagen getrokken te hebben etc. - Dus, ik moet meer meenemen. Maar hoeveel dan precies? En wat? Misschien is het wel gemakkelijk om even de weersvoorspelling te checken: 

10-daagse weersvoorspelling Marmaris

za 06/07

20° 30°


Dat ziet er alleszins goed uit! Een jeans gaat enkel mee voor in het vliegtuig! (en nog een short in m'n handbagage, kan'k eventueel op het vliegveld daar wisselen als het moet) 
Dus, shortjes en topjes. Nu blijft er alleen de vraag nog over, hoeveel? Ik heb er nu 4 in m'n valies zitten en er komt er nog een, iets langere bij. Dat zal wel voldoende zijn? Dan nog een rokje en twee kleedjes. Mocht ik iets tekort komen, zal ik daar toch wel iets kunnen vinden zeker?

Daarna ga ik een selectie moeten maken qua verzorging en make-up... Dat wordt al minstens even moeilijk! 

Goed, tijd om verder te gaan doen!

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Leuk om te lezen! Ik ben ook altijd bang dat ik iets ga vergeten.

    BeantwoordenVerwijderen