zaterdag 4 mei 2013

Wat ditjes en datjes

Ik wou eigenlijk een 'Life through my eyes' posten vandaag maar ik ben m'n camera weer in Leuven vergeten en weet niet precies of daar nog iets van bruikbare foto's op staat, dus dat krijgen jullie maandag of dinsdag waarschijnlijk! Schrijf het in je agenda of desnoods op je voorhoofd maar vergeet het niet! 

Maar goed, de vraag is dan: over wat gaat deze post dan wel? Enorm goede vraag zelfs want op het moment dat ik dit typ heb ik zelfs nog geen titel verzonnen. Laat ik het nog maar eens hebben over wat er mij allemaal nog is overkomen en wat ik de volgende weken nog ga doen!


De voorbije weken waren op de een of andere manier best wel druk. Ik heb het gevoel dat ik in het weekend amper thuis ben geweest en dus houdt mama me morgen nog eens een avondje hier. Misschien wel goed, m'n kamer moet dringend eens opgeruimd worden en ook voor school zou ik nog wel wat moeten werken. Maandag heb ik namelijk een seminarie voor Nederlandse Letterkunde en hiervoor moet ik nog 100 bladzijden in de Geruchten van Hugo Claus lezen. Geen probleem, ik kruip als deze post af is lekker in bed met het boek. Aangezien het nog vlot doorleest moet ik dat morgen wel uit hebben. 


Wat ik de voorbije weken nog heb gedaan... Ik ben voor mijn doen eigenlijk enorm veel uitgeweest. De fakbar (2x!), het terras van de Professor (ik ben gestopt met tellen), een vatje, een benefietfuif, het improvisatietoernooi... Het was echt wel genieten. Nu is het natuurlijk tijd om stilaan te beseffen dat de examens dichtbij komen en dat m'n focus terug volledig daarop moet komen. Ondanks dat ik af en toe nog wel eens weg ga gaan, maar ik ga zeker minderen. 


Maandag heb ik buiten dat seminarie ook nog een date met Lize! We gaan samen sushi eten. Dit was normaal afgelopen donderdag al het plan maar dit is helaas in het water gevallen toen Lize haar bus maar niet kwam opdagen. Helaas! Ik kijk er echt wel naar uit, heb ook ontzettend veel zin in sushi (lekker fancy eten!). 

Voor velen is volgend weekend ook een lekker verlengd weekend, helaas maakt de KUL vrijdag geen brug en zal ik met m'n rugzakje naar de les moeten. Desalniettemin kom ik dinsdagavond al terug naar huis omdat ik woensdag naar de dokter moet, m'n allergie komt weer boven en ik zou graag nog eens een nachtje kunnen slapen zonder uren wakker te liggen. Zelfs Laure haar tip om een cursus erbij te nemen, helpt niet aangezien het probleem vooral bij het hoesten ligt. ;) 


Gisteren kreeg ik trouwens van papa de opmerking dat ik extreem vrolijk was toen ik de trein uitkwam en dat dit meestal niet echt het geval is. (Ik vind die drukte op vrijdag verschrikkelijk en ben meestal te moe om nog vrolijk te zijn) Leg dan maar eens uit dat je gewoon tof gezelschap hebt gehad, zonder dat ze al meteen denken dat je een nieuw vriendje hebt. Niet dat ik het erg zou vinden mocht dat zo zijn... Haha. En hé, de zon scheen, het was vrijdag en ik was weer thuis... Wat wil je dan nog meer? (Vakantie, veel geld, een goei lief... Sssst) Ohja, het is sinds woensdag trouwens al mei... Hoe snel gaat de tijd wel niet? :o 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen