maandag 27 mei 2013

Typisch Vero: 'den blok'

Typisch Vero: 'den blok'

Tijdens de blok let ik niet al te hard op m'n uiterlijk. Dit wil zeggen, als ik niet buiten hoef te komen, zie ik er echt niet uit. Ik draag dan een joggingbroek, het eerste beste topje dat ik uit de kast trek en een comfy hoodie. Make-up zegt me niets dan. Met een beetje geluk smeer ik wel Hope in a jar op m'n gezicht en wat lippenbalsem of lipbutter op m'n lippen. 

Mijn haar moet zoveel mogelijk uit m'n gezicht blijven en voor de verandering schuw ik de haarspeldjes niet. M'n bles naar achteren, losse haartjes met genoeg haarspray setten en m'n haar in een staart of knot of wat het dan ook moge zijn. En ja, jullie zien het goed, er staat een bril tussen. Deze haal ik na al die maanden ook nog eens vanonder het stof uit.

Voor de rest heb ik nog heerlijk warme sloefkes aan m'n voetjes. Ik neem aan dat jullie al wel door hebben dat jullie me niet willen tegenkomen wanneer ik aan het leren ben. ;)


Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen