woensdag 8 mei 2013

The Soundtrack of My Life #1 mei

Wanneer ik over straat loop met m'n iPod op, heb ik altijd het gevoel dat ik in een film zit en m'n soundtrack wordt afgespeeld. Ik moet me dan ook altijd inhouden om niet te gaan meezingen of spontaan in een of andere flashmob uit te barsten. Dit is dan ook de rede dat ik de titel van de post over de muziek die ik luister, veranderd heb. Hier komen de liedjes die nu op m'n iPod op repeat staan.

Girl on fire - Alicia Keys

Wings - Little Mix

Is dit nu later - Little August (het filmpje dat hierstaat is wel van Stef Bos, vond Little August niet op Youtube)

Impossible - James Arthur

Try - P!nk

I could be the one - Avicii ft. Nicky

Beneath your beautiful - Labrinth ft Emili Sandé

Dit zijn dus m'n 7 meest geluisterde liedjes van de laatste tijd!

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen