zondag 26 mei 2013

Tag: This or that #1

Ik heb weer een nieuwe tag voor jullie! Deze komt ook weer van Teske en vond ik gewoon erg leuk om tussendoor te doen. Het is de bedoeling dat je een keuze maakt tussen het ene of het andere. Ik heb overal ook een woordje uitleg bijgezet. Deze bevat normaal meer categoriën maar ik ga hem in stukjes doen. Anders werd het wat lang vond ik :) 

Fashion
Spijkerbroek of Joggingspak
Een jogging kan dan wel geweldig comfortablel zijn, ik kom er niet gemakkelijk mee buiten. Ik voel me dan zo slordig en totaal niet op m'n gemak. 
Lange mouwen of korte mouwen
Op zich liefst korte mouwen maar dan het allerliefste nog een vestje met lange mouwen erover. Een blouse met lange mouwen draag ik niet graag omdat ik het dan snel te warm krijg. 
Jurken of rokken
Ik verkies rokken omdat ik het niet altijd handig vind als een kledingstuk maar uit één deel bestaat. Op zich zijn kleedjes natuurlijk ook erg leuk, maar ik verkies toch rokjes.

Streepjes of ruitjes
Streepjes! Ik voel eigenlijk niet bij ruitjes... Het maakt me warm noch koud


Teenslippers of sandalen
Sandalen, aangezien ik altijd bleinen aan m'n tenen krijg van teenslippers. Jammer, want er zijn vaak erg mooie te krijgen.

Sjaals of hoedjes
Sjaals, hoedjes halen m'n haar door de war en dat is niet leuk.


Oorknopjes of oorhangers
Ik vind ze gewoon mooier.

Kettingen of armbanden
Ik draag normaal gezien elke dag een kettinkje en dat doe ik over het algemeen ook gewoon niet uit terwijl ik armbanden vaak vergeet aan te doen.Hakken of platte schoenen
Ik draag vaker platte schoenen de laatste tijd maar toch vind ik hakken veel leuker en mooier. Misschien dat als het beter weer wordt, ik ook terug meer hakken ga dragen.


Cowboy laarzen of paardrij-laarzen
Hmm, allebei eigenlijk.


Jasje of vest
Ik hou van m'n leren jasjes maar ik kan toch niet wachten tot het weer zo warm is dat ik enkel met een trui of vest naar buiten kan. Voelt toch altijd een beetje losser. 
Make-up
Blush of Bronzer
Blush, ik gebruik gewoon geen bronzer...


Lipgloss of lipstick
Ik vind gloss niet zo mooi bij mezelf als ik heel eerlijk moet zijn... Lipstick heeft iets volwassener, iets meer classy.

Eyeliner of mascara

Ik wil niet kiezen! :( Maar als het dan toch echt moet, kom ik liever buiten met enkel mascara dan met enkel eyeliner.

Foundation of concealer

Ik gebruik amper foundation terwijl ik concealer toch af en toe wel eens gebruik om hier en daar een minpuntje te neutraliseren.

Neutraal of kleur

Ik probeer het geheel wel wat neutraler te houden maar er moet toch iets knalleds tussenzitten. Soms zijn dit m'n ogen, soms m'n lipstick.

Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw

Ik ken mezelf. Een potje losse poeder laat ik ooit wel eens vallen en dan hangt alles onder. Bij vaste oogschaduw gebeurt dit hopelijk niet zo gauw.

Kwasten of sponsjes
Sinds ik m'n HEMA kwasten heb, kan ik niet meer zonder!


Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen