maandag 13 mei 2013

Tag: And that's who I am

Deze tag heb ik van Teske en het  is de bedoeling dat je eens kijkt op http://andthatswhoiam.tumblr.com/. Daar staan allemaal plaatjes met karaktereigenschappen op en je kiest er gewoon een aantal uit waarvan je vindt dat ze op jou van toepassing zijn. Bij deze geef je dan een woordje uitleg. Ik kwam deze tegen zowel bij Teske als bij Maaike en ik had zoiets van: "Tiens, ik heb al even geen tag meer gedaan... Ja, deze doe ik ook!"

Dus vandaar heb ik hier voor jullie vandaag de tag: And that's who I am! 


Ik ga ze gewoon doen in de volgorde dat ik ze tegenkom, dus positief en negatief door elkaar. Dit is de eerste waarvan ik echt zoiets had van: "Ja!". Het kan een hele dag perfect goed met mij gaan, zolang ik omringd ben met mensen en ik bezig ben. Als ik dan naar kot ga en ik ben alleen, dan razen de gedachten door m'n hoofd. Het wordt dan een grotere chaos dan in een aula met 500 studenten. 


Ik ben een student Taal - en Letterkunde, wat had je anders verwacht? Zolang het niet te cheesy is, kan je me krijgen met woorden. Ik kan soms urenlang zoeken op internet naar een of ander mooi zinnetje dat perfect bij m'n humeur of gevoel past. Dan zal ik ook niet rusten tot ik écht het perfecte gevonden heb. Om dan nog maar over quotes uit boeken te zwijgen!


Er is zoveel mis met mij: het hoesten, concentratie vermogen van een goudvis... Dit lijstje zou ik nog veel langer kunnen maken maar we gaan niet té negatief doen hé ;)


Alles is een rommeltje bij mij. M'n kamer, m'n kot, m'n kast, m'n handtas en aansluitend ook m'n hoofd. Dat laatste probeer ik nu wat te verbeteren door alles meteen proberen op te schrijven. Ik doe m'n best, echt waar. 


Ik ben een enorme twijfelaar en soms heb ik echt periodes dat alles lijkt tegen te zitten dit doordat ik gewoon niet weet wat ik wil. Of misschien soms beter gezegd: wie ik wil. 


Ze hebben me toch al enkele keren gezegd dat ik best goed kan schrijven, zowel over m'n blog als vroeger op school...


Als ik echt door een boek wordt meegesleurd en dat gebeurt nogal regelmatig, dan kan ik gemakkelijk tot kot in de nacht zitten lezen. Uiteindelijk lukt het me dan wel om het weg te leggen als ik besef dat ik nog maar een paar uurtjes kan slapen.


Alé, langs mama haar kant dan toch ;)


Enkele weken geleden was er op m'n middelbare school een oud-leerlingenavond en daar was ik met Julie en Nick naartoe gegaan. Op den duur stonden we bij enkele van Julie haar vroegere klasgenoten en toen een van hen vertrok, gaf hij mij een kus op de wang en zei: "Salu eh Veronique". Ik had eigenlijk van hem totaal niet verwacht dat hij überhaupt m'n naam wist. 


Dat is iets dat ik nu eens echt goed zou willen kunnen. Ik hou ervan om te zingen maar het is helaas niet echt aangenaam voor iedereen rondom mij aangezien ik niet echt toonvast ben. Met andere woorden, het is dus nogal vals... ;)


Zo heb ik ooit een berichtje naar m'n ouders gestuurd die beneden zaten, dat er een spin op m'n muur zat en dat ik graag zou hebben dat iemand daar nu verandering in zou brengen. Na enkele smsjes over en weer, zijn ze de spin toch komen dooddoen. 


Sinds het vierde middelbaar ben ik zeker dat ik leerkracht wil worden. Geen idee waarom juist maar de gedachte voelt juist en dus proberen we deze droom waar te maken.


Ik kijk het nog niet zo lang maar ik ben fan! 


En dan bedoel ik ook écht altijd!


Helaas, het is terug begonnen en ik zou niet weten wat ik eraan kan doen.. M'n nagels zien er echt superslecht uit nu... Misschien eens terug beginnen lakken...

Goed, ik zou nog lang kunnen doorgaan maar ik denk dat dit voorlopig genoeg is ;)
Misschien dat ik ooit nog wel eens een part 2 doe!

Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen