vrijdag 17 mei 2013

Swatches: Catrice Candy Shock: Play It Blue & Vanilla Love.


Zien de kleuren in het flesje er niet enorm lief en lente-achtig uit? Vond ik ook! Toen ik ze kocht was ik heel benieuwd naar de dekking. Zeker omdat Catrice zelf er al op had staan dat je twee laagjes moet gebruiken. We shall see...


Zie hier de swatches! Mijn excuses dat m'n nagels er niet uitzien maar ik ben weer aan het bijten geweest, helaas... De blauwe is uiteraard Play It Blue en de gele is Vanilla love. 
De dekking ziet er op de foto nog erg mooi uit hé? Hier waren wel 3 goede, mooie laagjes voor nodig. Ik had eigenlijk niet anders verwacht bij zulke lichte pastelkleuren en ze droogt nog vrij snel dus mij hoor je niet klagen. 

Ik weet niet of het op de foto goed zichtbaar is maar de gele bevat hele subtiele kleine glittertjes en een glansje. Dit terwijl de blauwe enorm mooi matte is! Dit doet me verlangen naar meer matte kleurtjes (of voor de gemakkelijkheid een matte topcoat? :D)

Zeker nu ik de twee kleurtjes samen op heb, vind ik ze geweldig leuk! Ik krijg zelfs spijt dat ik de rest niet heb gekocht. ;)

Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen