woensdag 15 mei 2013

Stress


Gisteren had ik het nog over hoe je werk gedaan moet krijgen en ik vrees dat ik gisteren zelf iets te lang in de paniekfase ben blijven hangen. Nuja paniek... Ik kon er zelf niet al te veel aan doen. Had ineens last van enorm veel stress (deadlines voor de blok & de examens die eraan zitten te komen) en dus was m'n concentratie gezakt tot zwaar onder de nul. 


Ik voelde me duf, m'n schouders zaten vast en het ergste van al was dat ik het gevoel had dat ik elk moment kon beginnen janken als een klein kind. Eigenlijk best raar, wetende dat ik voor de test die ik straks heb ( en waar ik dus waarschijnlijk zoveel stress door gekregen had) beter m'n best heb gedaan dan de vorige keer. En toen had ik helemaal geen stress. Niks, nada, nul. Ook al was ik een dikke 24u van te voren pas klaar met het uitlezen van het boek en heb ik het boek nu al een dikke week uit. 

Duim voor me zou ik zeggen! Kan het gebruiken want ik ben ontzettend moe. Hoewel ik voor mijn doen op tijd ben gaan slapen, lag ik wakker tot minstens 4u 's nachts. Geen pretje als je wekker om 8u afgaat. Ik had kunnen blijven liggen tot de middag, feit, maar ik moest nog leren en dus heb'k mezelf om half 9 een schop onder m'n kont gegeven en heb me richting de douche begeven. Om toch nog maar een beetje wakkerder te worden. Eerlijk is eerlijk, ik voel me al een pak beter nu. Ook al begint het nu een beetje op te komen. Toch een klein beetje zenuwen. Ik denk dat ik mezelf zometeen voor de les even op een lekkere koffie trakteer. Heb ik wel verdiend vind ik. Wie zet er zo'n test nu ook op woensdag? Normaal hebben we die altijd op donderdag. Neen, deze keer moest het weer perse verzet worden. Tsss... 


Maargoed, ik ga nog ever verder stre... leren. 

Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen