dinsdag 21 mei 2013

Songs ruined by a memory

Iedereen heeft wel een paar liedjes die hij of zij vroeger uren aan een stuk kon luisteren tot dat er een bepaalde (minder leuke?) herinnering aan vast hing. Ook ik heb hier enkele voorbeelden van en meestal hangt dit samen met het uiteen gaan met een vriendje. 


Dit liedje heeft een vroegere beste vriendin van mij ooit ingezongen tijdens de muziekles. Helaas ben ik vanwege een misverstand en roddeltantes niet meer bevriend met haar. Hier heb ik het altijd moeilijk mee gehad. De laatste tijd valt het wel mee maar het blijft een minder leuke herinnering. 


Ik kan altijd wel een liedje aan een bepaalde relatie linken. Dit link ik aan een relatie uit 2008. Al een hele tijd geleden toch, maar ik heb dit liedje heel lang niet kunnen luisteren zonder dat ik het moeilijk kreeg. 


Als ik doorheb dat dit liedje speelt, zet ik het af. Misschien dat dit eerder is door schuldgevoel aangezien deze relatie dankzij mij stuk is gelopen. 


"Ze denkt dat ik niet bezig ben met haar.." inderdaad!
"En dat ik geen gevoelens heb, voor haar" Ja, daar twijfel ik wel aan.
"Terwijl ik nu alleen maar denk, aan haar, want zij is heel m'n wereld zeg me wat je wil dan." 

Oooh. Paar weken later: bam, gedaan. 


Soms wou je dat je sommige mensen niet had leren kennen, of tenminste dat je er niet zoveel plezier mee had gehad. Hoe leuker de tijd is die je met iemand doorbrengt, des te zwaarder het valt wanneer je er niets meer van hoort. Alsof je gewoon lucht bent. 


Om toch niet te negatief te worden , stop ik hier :) 

Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen