zondag 26 mei 2013

Shoplog: Gaan winkelen met Lotte!

Beeld je het eens in: zaterdagvoormiddag in mei, de winkelstraat in Turnhout en twee beautybloggers die elkaar al een hele tijd niet meer hebben gezien. Voeg daar dan nog even aan toe dat er in die winkelstraat zich een kruidvat, een Hema, een Ici Paris XL en een Rituals bevindt. Je kunt misschien al wel raden dat we allebei niet met lege handen naar huis zijn gegaan. Lotte heeft trouwens ook een shoplog op haar blog, deze vind je hierDit is eigenlijk cheaten. Deze twee lakjes heeft Patricia gekocht maar aangezien de kans groot is dat ik ze ook ga gebruiken, vond ik toch dat ik ze eens aan jullie moest laten zien. Die van Essence is in de kleur Miss Universe en kost €1,69. Die van Catrice kost €2,99 en is in de kleur: Will you berry me?Ik heb ook deze brushcleanser van het merk Kruidvat gekocht. Deze ga ik volgende week eens testen en er volgt zeker nog een review van! Hij kostte €2,99. Dit zijn drie kleurtjes van de Essence 3D eyeshadows. Ze kosten als ik me niet vergis rond de €2,99 per stuk en er was nu een actie: 2+1 gratis. De kleurtjes zijn: 08 Vanilla Latte, 09 Irrisistible Chocolate en 04 irrisistible caramel cream. 


De Chalky Eyeshader potloden van de Hema in drie kleurtjes. Ze kosten €3,5 per stuk. De kleuren zijn in het echt iets feller. 


Een eye make-up cleansing lotion. Willen jullie hier ook een review van? Deze kost €1,95


Shampoo en masker van Pantene uit het vierstappenplan. Normaal kosten deze €3,99 en rond de €6,99. Omdat ik kortingsbonnen had en het masker verkeerd geprijsd stond, heb ik maar €2,09 moeten betalen.Een lipgloss uit een winkel waar ik de naam niet van weet. Deze kostte €3 en is in de kleur 12. En dan uiteindelijk niet met Lotte maar wel met papa later in de Scapino, deze blazer! Hij was €24,99. 

Zo, het zal nog wel even duren voor ik opnieuw kan gaan winkelen maar ik kan nu wel even verder. ;)

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten