maandag 13 mei 2013

Review: Catrice Neo Geisha Eyeliner patches


Ik ben al een tijdje benieuwd naar van die opplakbare eyeliner. Als je er mooie vormen van vindt, die goed blijven plakken en die je toch niet te hard voelt zitten, is dit toch ideaal voor een stevige party? Aangezien het opplakbaar is, kan de eyeliner niet uitlopen (iedereen die eyeliner gebruikt, kent dit probleem!). Ik had alleen al redelijk wat negatieve dingen gehoord over de verkrijgbare versies en toen ik in de salesbakken er van Catrice tegenkwam die nog niet gereviewed waren, besloot ik dat het tijd was voor mij om het eens te proberen.  In de Kruidvat waar ik toen ben geweest (Merksplas als ik me niet vergis, anders was het Rijkevorsel al :p) hadden ze er nog enkele liggen voor  €1.


Zoals je kan zien, zitten er 8 paar op het velletje en volgens mij moet je deze meerdere keren kunnen gebruiken. (Dat beweren al de andere toch ,dus waarom zou dat bij deze niet mogelijk zijn? ) Er zitten 4 verschillende soorten op en ik heb de bovenste eens geprobeerd voor jullie.

Zo ziet het eruit. De bovenkant voelt niet echt glad aan, het gaat eerder in de richting van fluweel. Dit stoort me wel niet, ziet er zachter uit en ik vind de zacht glanzende finish eraan wel mooi eigenlijk. Dit is natuurlijk persoonlijk.


Ik denk dat het voor mij qua vorm nog wel best te doen is. Het is in het begin bij het aanbrengen een beetje zoeken hoe je het het beste kunt plakken en hoe ver je aan de binnenkant moet zitten maar zo is het wel goed denk ik. Je voelt deze eyeliner natuurlijk wel harder zitten dan die je er met potlood of vloeibare eyeliner opdoet. Ik hoor van andere bloggers dat dit een beetje aanvoelt zoals nepwimpers en dat het op den duur wel went.


Ik moet heel eerlijk zijn dat ik niet heb getest hoelang te blijven zitten maar als je ze goed aandrukt en geen al te rare dingen gaat doen met je ogen, denk ik wel dat ze een feestje zouden moeten overleven.

Die kleintjes vanonder wou ik ook eens uitproberen maar ik zou niet weten waar ik die nu precies moet opplakken op m’n ooglid. Iemand daar enig idee over? Ik heb al vanalles geprobeerd en het ziet er altijd raar uit. Misschien dat het aan mij ligt maar het nut van die twee paren snap ik echt niet. Help? :p

Over het algemeen word ik hier dus noch warm noch koud van. Het is een leuk idee en de uitwerking valt op zich ook wel mee maar het is nogal tricky. Als je oogvorm een beetje afwijkt van wat ‘normaal’ is, passen de stickers niet. Voor mij gelukkig wel, yay! Ik zal als ik nog eens een feestje heb, wel eens testen hoe lang ze blijven zitten! (en dan voor de zekerheid eyeliner mee in m’n handtas voor mochten ze eraf vallen! ;))


Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Oh qua uitzicht vallen ze echt goed mee!
  Nu inderdaad alleen nog testen hoe lang het blijft zitten! ;-)

  Zouden de onderste twee niet voor onder je ogen kunnen zijn? Of is dit een stom voorstel? XD
  Ze lijken me alleszins niet echt geschikt voor op je oog inderdaad! :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zit alleen met een dillema wat dat testen betreft... Het lijkt me logisch dat je zoiets op een schoon ooglid moet aanbrengen maar ik doe meestal oogschaduw op... En het lijk me heel raar om de oogschaduw pas erna op te doen... Wat denk jij?

   Die kleintjes lijken me ook wat dik voor onder m'n ogen eigenlijk...

   Verwijderen
 2. Ik denk dat de kleintjes voor onder je ogen zijn, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen idee.. Op de verpakking staan wel prentjes en dan lijken ze toch voor boven.. Nuja, ik verzin wel iets :P x

  BeantwoordenVerwijderen