woensdag 22 mei 2013

Review: Catrice Cosmetics Lip Peeling

Ik heb best veel last van velletjes op m'n lippen en moet dus regelmatig scrubben. Meestal doe ik dit met een zachte tandenborstel of zelfgemaakte scrub maar nu kwam ik deze van Catrice tegen.


De verpakking vind ik heel handig eigenlijk. Doordat het zo smal is, neemt het niet veel plaats in beslag en kan je het gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Qua hygiĆ«ne weet ik het niet goed. In een potje ga je de hele tijd ook met een vinger en hier breng je het rechtstreeks op je lippen aan. Of dat nu zoveel beter is, weet ik niet. BacteriĆ«n kunnen ook verder broeden in de sponsapplicator. 


Om er product uit te krijgen moet je vanonder draaien. Bij mij duurde het vrijlang voor er iets uit kwam, ik begon al schrik te krijgen dat het kapot was. De scrub is doorzichtig en ruikt erg lekker naar snoepjes. De scrubdeeltjes zijn suiker. Helaas doen ze niet heel erg veel voor m'n lippen. Er zitten gewoon te weinig stukjes in om effectief te kunnen zijn. Wat wel aangenaam is, is dat het een plaklaagje achterlaat, waardoor je toch het gevoel hebt dat je lippen gehydrateerd worden. 

Ik zou deze dus niet opnieuw kopen, zelfs niet als het geen LE was. Als hij echt goed zou werken, zou de prijs wel mooi geweest zijn. Binnenkort die van Lush eens uitproberen!

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ik vond het meer een kleurloze lipgloss dan een effectieve scrub, deze van Catrice! :)
    Het resultaat viel me echt tegen...
    Die van Lush vind ik wel goed! ;-)
    Zeker als je hem gebruikt vlak voor je lipstick wil aanbrengen :)

    BeantwoordenVerwijderen