dinsdag 7 mei 2013

Review: The Body Shop Satsuma Eau De Toilette


Omdat ik m'n Givenchy wat probeer te sparen, had ik een klein flesje van iets nodig om op 'gewone' dagen te kunnen gebruiken en gemakkelijk te kunnen meenemen van en naar Leuven. 

M'n oog viel op de eau de toilettes van The Body Shop en dan zeker in de geur satsuma. Zoals je in de dubbelreview met Julie ooit hebt kunnen lezen, heb ik hiervan de bodyspray al. Deze had ik opzich ook kunnen gebruiken als ik wist waar ik hem precies had gelaten en als de fles niet zo groot was. 

Satsuma ruikt naar mandarijntjes maar ik vind dat er iets speciaals in zit en dat kan ik niet precies thuisbrengen. Het is wel een geur waar je zelf eens aan moet gaan ruiken om te zien of je hem lekker vindt want mijn mama en Julie vinden het maar niets. Terwijl ik, Laure, Patricia, Sarah en nog enkele anderen het geweldig vinden. 

Ik vind het moeilijk om te zeggen of de geur lang blijft hangen, want op den duur ruikt je het zelf niet meer. Dan heb ik altijd de neiging om meer bij te sprayen omdat ik de geur zelf zo lekker vind! En voor de prijs hoef je het eigenlijk niet te laten. Een flesje van 30ml kost 14 euro. Dit is een pak goedkoper dan de meeste andere geuren! ;)

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen