vrijdag 24 mei 2013

Oproepje! Make-up loze profielfoto op zaterdag 25 mei

Mascha kwam met dit idee en ik wou het even met jullie delen omdat ik er wel akkoord mee ga. Zaterdag heb ik op facebook een make-uploze profielfoto! Beloofd. Zie hieronder Mascha haar blogpost. 


Durf jij zonder make-up op de foto? Ik wel hoor, ik doe het regelmatig voor mijn blog. Hier, honderdduizenden mensen die dit lezen, mijn hoofd zonder make-up. Voila! Hoe gek ik ook ben op make-up, ik kan best een dagje zonder. Toch hoor ik regelmatig van lezers dat ze absoluut niet zonder make-up de deur uit kunnen. Of dat ze wel een dagje geen make-up dragen maar dan écht niet op de foto gaan. Wat zónde! Vrouwen zijn zonder make-up juist zo puur, daar hoeven wij ons totaal niet voor te schamen. En daarom heb ik iets bedacht. Gewoon, om te vieren dat we vrouw zijn en blij mogen zijn met onszelf. Waarom is er niet een dag dat we allemaal make-up loos op de foto staan? Slechts één dag, een foto zonder make-up als profielfoto. Op facebook, twitter, hyves of watdanook. Om te laten zien dat we ons heus niet hoeven te verschuilen achter een laagje make-up en dat we eigenlijk mooi zijn zoals we zijn. Voor onzekere meiden die niet zonder make-up gezien willen worden, om in te zien dat het écht niet nodig is. Waarom doen we dat niet met z’n allen gezellig op.. komende zaterdag? Zaterdag 25 mei.
Aangezien er een heleboel vrouwen op mijn site komen lijkt me het oprecht leuk om dit eens te proberen. Wie weet wat we met z’n allen kunnen betekenen! Daarom een oproepje aan al mijn lezers: verander je profielfoto op zaterdag 25 mei eens in een foto zonder make-up op. Gewoon, omdat het kan. Verwijs eventueel naar dit artikel voor informatie. Oh en zet de hashtag #nomakeupbeautygloss er bij. Zo kan ik alle foto’s vinden. Wedden dat mensen het waarschijnlijk niet eens door hebben en je zelfs mooier vinden? Wedden dat de complimentjes binnen stromen!

Verander op zaterdag 25 mei je profielfoto naar een foto zonder make-up op je gezicht!

Om jullie een beetje tot actie aan te zetten verloot ik ook een goodiebag met beautyproducten onder de dames die meedoen. Ik zal op facebook een post plaatsen op zaterdag, reageer daarop dat je meedoet.. aan de hand van je profielfoto is dat natuurlijk te zien. Dit is puur voor de leukheid erbij, het doel om dit te doen is natuurlijk omdat je gewoon trots op je make-up loze gezicht moet zijn. Door de hashtag zal ik een winnaar uitzoeken. Yay! Let’s do this!


Doe jij mee? 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen