zaterdag 11 mei 2013

Nog twee weken!

Aaargh! Nog twee weken en het is zo ver! Dan begint de blok en is het leuke van een schooljaar Leuven eigenlijk al voorbij. :( Het is allemaal veel te snel gegaan... Voor je het weet zijn het examens en dan is het zomervakantie en dan zal het snel midden augustus zijn en beginnen de herexamens. En daarna moet'k m'n kot uit en wordt m'n hoofdstuk Leuven afgesloten.


Eigenlijk een enorm eng gevoel, ik heb daar zoveel leuke momenten gehad en zoveel plannen waar uiteindelijk niks van in huis is gekomen. Zo jammer! Blijkbaar is het leven echt wat er gebeurt wanneer je het te druk hebt met andere plannen te maken. Hopelijk kunnen m'n vriendinnetjes de laatste donderdag van het semester mee uitgaan. We moeten m'n afscheid nog gepast vieren en dat liefst wanneer Leuven volloopt met andere studenten hé. ;) Des te meer zielen, des te meer vreugde en wie weet wie ik nog leer kennen dan. ;)

Dit jaar Leuven is gewoon voorbijgevlogen. Het lijkt nog als gisteren dat'k de deur van m'n kot weer opendeed om aan m'n herexamens te beginnen en dat'k op een avond besloot met m'n blog te beginnen. Dat is ondertussen ook al 8 maanden geleden. Damn, de tijd vliegt echt. Het lijkt nog totaal niet zo lang geleden dat ik een blogpost schreef omdat we net 6 maanden bestonden en net 6000 pageviews hebben gehad. Een dikke twee maanden later zitten we al aan meer dan het dubbele (13200 ongeveer!)


Wat ik eigenlijk echt wou zeggen, is dat ik het de volgende twee maanden wel iets rustiger aan ga doen wat m'n blog betreft. Jullie zullen nu wel denken van: "2 maanden? Zo lang?" Ja ahwel, de volgende twee weken gaan superdruk zijn. Woensdag heb ik een test waar ik nog best veel werk voor heb, donderdag moet'k weer naar de dokter, de week daarna is het weer essay week en heb ik een test uitspraak, test grammatica en dus het essay dat af moet. En daarna moet ik twee weken vollenbak blokken omdat het blok is.

Dan komen uiteraard de examens, van 12 juni tot 26 juni. 2 Weken voor 5 vakken. Klinkt haalbaar? Ik hoop het deze keer echt. Het moet gewoon lukken! Ik hoor jullie al denken: "Maar dan zijn we toch maar anderhalve maand verder?" Ja, de 26e heb ik gedaan met m'n examens, maar de 29e vertrek ik op vakantie met Elke, naar Turkije. Dan ben ik dus weer een week weg. Vanaf 7 juli ben ik weer helemaal ter jullie beschikking en bezit ik hopelijk genoeg verhalen om jullie de rest van de zomer mee te amuseren! 


Ik hoop dat jullie dit een beetje begrijpen! Maar dus geen paniek, I'll be back ;)

Hieronder nog wat We<3it prentjes :D


Liefs
Veronique
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen