zondag 19 mei 2013

Life through my eyes #13

De vorige is een kleine twee weken terug en ik besloot er nu al eentje te doen omdat ik al best wat foto's heb en tijdens de blok/examens, heb ik minder tijd om posts als deze te maken. Vandaar dat jullie vandaag de foto krijgen van maandag 6 mei tot en met zaterdag 18 mei! 


Weten jullie nog dat ik en Lize sushi zijn gaan eten? Dit was het voorgerechtje/hapje. Edamame! Ik me wel ineens af hoe ik die moest eten. De schil was nogal hard, dus besloten we enkel maar de boontjes vanbinnen op te eten en die waren erg lekker!


Lize met haar miniloempia's! 


En uiteraard ook mijn bordje! Kijk hoe lekker ze eruit zagen!


Daarna kwam natuurlijk het echte werk. Het et en van de sushi (met stokjes!). Lize koos voor 6 maki's met zalm en drie vegetarische california rolls.


Ik kende er niet al te veel van en besloot dus voor een menuutje te gaan. Achteraf gezien was het echt wel wat veel! Daar vanachter bij de maki en de california rolls zie je nog iets roze liggen. Het leek voor mij wat op zalmsnippers tot ik het proefde. Toen werd me duidelijk dat dit gember was.


To eat the last one or not to eat the last one... 


Nog even de sushi gaan doorspoelen met een cocktail! Waar anders dan in de Professor?
Zoals jullie misschien al wel kunnen zien heeft Lize gekozen voor een Mojito.


En ik voor een Tina's Pleasure... What else?


Valt er jullie niets op op deze foto? Neen m'n haar heeft niet ineens een roze schijn, ik heb het dip dye poeder van Essence eens gebruikt! Hier volgt nog een review over!


In m'n bles is het toch niet zo mooi...


Dubbele regenboog!


De eyelinerstickers uittesten...


Mijn puffer. Ik was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat hij erg goed bij m'n telefoon past. Het is erg belangrijk om je accessoires te matchen ;) 


Ik besloot eens het onbekende op te zoeken en koos een andere route naar huis. In de plaats van dat ik in Aarschot en Lier zou overstappen, koos ik nu voor een overstap in Mechelen.


Hierdoor zat ik langer aan een stuk op een trein en kon ik rustig m'n laptop bovenhalen om iets voor een vriend na te kijken. (Ik had het al veel te lang uitgesteld wegens geen tijd)


Je ziet het helaas niet echt op de foto maar deze aardbei was echt supergroot!


Deze foto herkennen jullie waarschijnlijk nog wel ;)  "What's in my bag" Uhm, veel rommel?


Brainstormen!


Speciale orchidee!


En nog eentje! Bij deze schrok ik van de prijs... Hij kostte €30 euro...


Soms overdrijf ik graag met make-up. Gewoon om eens te testen hoe het staat. (en het daarna er weer af te halen en te gaan douchen!)


Helemaal zonder make-up!


Omnomnom. Plattekaas met aardbeiensmaak met extra verse aardbeitjes erin!


Avondeten: Paprika, avocado, tomaat, kippenboutjes en twee pistolets. Het lekkerste waren de broodjes waarop ik de avocado smeerde en er een stukje tomaat op legde. Omnomnom!


Blogposts maken en inplannen.


Letteren op de Faculty Stars! Toevallig mensen die vorig jaar samen met mij in het eerste jaar zaten. Hun groepje heet Audience on the street. Zoek maar eens op youtube, ze zijn erg goed!


Wat moet je anders doen als je in je eentje op de trein zit?

Leuke quotes op Laure haar muur. 

een Smurfenijsje met moppersmurf erop! 

Zo, dit waren mijn afgelopen weken. Ik trek blijkbaar enkel van vrij onnuttige dingen foto's. Dit moet ik misschien eens veranderen de volgende weken en wat leukere dingen op foto zetten. Ik vind het gewoon nogal vreemd soms om ineens een foto te maken!

Liefs

VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie posten