zaterdag 18 mei 2013

Juni examens 2013

God het komt dichtbij! Nog een week les en dan begint de blok. Ik kijk er nu echt al tegenop. Nog zoveel werk en zo weinig tijd want 12 juni beginnen m'n examens. Dat maakt dat ik 18 dagen heb tussen m'n laatste les en m'n eerste examens. De laatste twee dagen tel ik eigenlijk niet mee omdat ik dan wil herhalen voor m'n eerste examen, dus blijven er nog 16 over. Van die 16 heb ik op een dag rijexamen dus die dag ga ik ook niet superveel kunnen doen. 15 dagen blok dus, als er niets misgaat.

Ik vraag me eigenlijk af of ik jullie verteld heb welke vakken ik heb dit semester... Waarschijnlijk wel maar het leek me toch ook even gemakkelijk voor jullie om te weten waarvan ik nu net examen heb en wanneer. Dan weten jullie ook waarom er eventueel op sommige dagen niets online komt. (Dit ga ik natuurlijk proberen te vermijden!)

Maar goed, voor wie het interesseert, mijn examenrooster:

Woensdag 12 juni: Europese Literatuur & Cultuur:
Op zich een erg interessant vak en op zich wel haalbaar. Ware het niet dat de prof houdt van namedropping en dat namen en data nu net m'n ding niet zijn. Misschien heb ik deze keer meer geluk!

Vrijdag 14 juni: Inleiding tot de wijsbegeerte:
Oftewel filosofie. Dit vak vind ik verschrikkelijk! De prof heeft geen cursus, enkel een reader met teksten en de rest moet je maar vanuit je notities leren. Ik mis de prof van vorig jaar ineens wel erg hard...

Maandag 17 juni: Nederlandse Taalkunde:
Morfologie & Syntaxis. What a joy... Boeiend als je een taalkunde persoon bent (ik ben er nog altijd niet uit of ik nu eerder pro literatuur of pro taalkunde ben...) maar erg moeilijk. 


Woensdag 19 juni: Nederlandse Letterkunde Moderne periode:
Heel veel namen, veel werken en de auteurs zijn nogal aanwezig geweest in verschillende genres en stijlen. Moeilijk om juist te onthouden welk werk nu tot welke stijl behoorde...

Woensdag 26 juni: Engelse Taalkunde:
Moeilijk & vooral ook veel, dus ik ben heel blij dat er zes dagen tussen zitten. Die ga ik zeker en vast nodig hebben! 

Nu weten jullie waarmee ik me de volgende weken ga mogen amuseren ;)

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen