woensdag 29 mei 2013

Julie: Smaak check

Smaak check

Om eerlijk te zijn heb ik de inspiratie voor deze post gehaald op de blog van Teskuh (http://www.teskuh.nl/). Vero haalt vaak Tag’s van haar blog en die vul ik dan ook altijd even graag in. Nu wou ik toch ook eens een kijkje gaan nemen op haar blog, en meteen zag ik iets leuks staan! Ik heb haar artikel amper gelezen (sorry!) maar ik zag iets staan over een smaak check! Deze kan je doen op deze website: http://smaakcheck.nl/jouw-persoonlijke-smaakadvies/ en het is van SPA.Eigenlijk heb ik bewust haar artikel niet gelezen zodat ik niet iets klakkeloos van haar overneem… Ik was gewoon online op zoek naar iets leuks om op Vero’s blog te zetten eigenlijk… Goed, op deze site kan je dus gratis een smaak check doen! Maar wat moet je hier nu voor doen? Simpel: je geeft antwoord op 5 vraagjes waarbij je telkens een plaatje kiest dat je het meeste aanspreekt. Op basis hiervan wordt jouw smaak bepaald! Snel en makkelijk dus. Hier onder vind je mijn resultaat en het advies!“Jij bent een nieuwsgierig type en probeert graag smaken met een spannende ‘twist’. Het leven is één grote ontdekkingsreis! “
Ze raden mij bijvoorbeeld ‘Pink Grapefruit’ aan. “De combinatie van bruisend spa mineraalwater met het lichtzoete fruit van rode grapefruit lest de dorst en verkwikt meteen!” 


Helaas, lieve mensen bij SPA… Ik lust écht niet graag grapefruit… Ook de geur vind ik maar niks eerlijk gezegd. Want bij The Body Shop hebben ze tijdens de zomer hier een lijn van en hoewel ik fan ben van hun producten ben ik niet te vinden voor deze lijn!Als tweede raden ze me ‘Raspberry’ aan. “Beleef de bijzondere smaak van framboos in een sprankelend jasje! Heerlijk intens en lekker lichtzoet.” 


Aaaaah, dit lijkt er al meer op! Ik ben een echte fan van framboos, in alles! Ik lust de vruchten graag op zich en kan ook met gemak een bakje in één keer leeg eten. Ook in drinken lust ik dit graag, zoals bijvoorbeeld bij het VitaminWater Defence, met appel-framboos! Alweer grijp ik terug naar The Body Shop.. In Duitsland kocht ik een body butter in de geur framboos en deze vond ik ook echt lekker! Dus SPA zit dan toch met één van beide drankjes volledig juist!


Als je de smaak check doet kan je trouwens ook je gegevens achterlaten. Dan krijg je via mail een coupon voor één gratis fles SPA fruit drank naar keuze. Ik weet niet of deze ook in België geldig zijn, maar het is het proberen waard! ;-)

x Julie

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen