donderdag 30 mei 2013

Julie: Review: Nivea Young Gezichtscrub

Review: Nivea Young Gezichtscrub

Ik gebruik tegenwoordig redelijk wat verschillende producten. En ik hou er niet van om teleurgesteld te zijn, daarom maak ik zelf ook graag reviews. Zo kan ik mensen op een eerlijke manier vertellen of producten doen wat ze beloven. Vandaag ga ik het over de Nivea Young Peel Soft producten hebben. Ik heb zowel die met perzik als die met magnolia getest.
Uitstraling: Ik vind beide producten er erg aantrekkelijk uitzien. Alle informatie staat ook goed leesbaar op de verpakking, dus je weet meteen waar het voor dient. Ik vind de blauwe iets mooier, maar dat is gewoon mijn eigen smaak denk ik dan.

Geur: De oranje ruikt naar perzik, hoewel ik dit toch niet meteen zou zeggen wanneer je het product gebruikt. De blauwe ruikt naar magnolia, en die vind ik wel heerlijk en fris ruiken. Zeker iets wat ik meteen op mijn gezicht wil smeren eigenlijk!

Hij belooft: Voor de gemengde tot vette huid: de milde scrub zuivert de huid zonder deze uit te drogen. Dode huidcellen worden verwijderd voor een gladde teint. Maakt de huid zacht.

Eigen ervaring: Ik ben meer fan van de blauwe dan de oranje, en dit puur om de geur eigenlijk. Want ze reinigen beiden je gezicht, de scub is niet te ruw én je krijgt een zacht gelaat na gebruik. De ‘hij beloofd’ en de product informatie zijn van de blauwe, simpelweg omdat ik dat van die andere niet kon vinden. Hij is misschien nogal prijzig (zie hieronder), maar dat vind ik hem wel waard. Je doet er vrij lang mee aangezien je er niet veel van hoeft te gebruiken voor een goed resultaat. Ik zou zeker de blauwe aanraden en de oranje dan iets minder. Tenzij je die geur natuurlijk lekkerder vind! :-)

Score: 8/10

Prijs: Variërend tussen 7 en 8 euro.

Product informatie: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Polyethylene, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Octyldodecanol, Prunus Persica, Sodium Carbomer, Dimethicone, Lactose, Trisodium EDTA, Microcrystalline Cellulose, Cellulose, Hydropropyl Methylcellulose, Helianthus Annuus, Panthenyl Triacetate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Parfum, CI 77492, CI 73360

Julie xGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen