zaterdag 4 mei 2013

Julie: Review: Lush Lipscrub Bubblegum


Review Lush Lipscrub Bubblegum
Onlangs heb ik mezelf op een cadeautje getrakteerd en kocht ik de Lush Lipscrub in de smaak Bubblegum. Ik had hem al eerder getest in de winkel, maar nu wou ik hem toch echt graag hebben.
Mocht jij ook op zoek zijn naar een lipscrub maar ben je geen fan van Bubblegum? Goed nieuws: ze hebben ze in verschillende smaken!


Ikzelf heb dus de roze uitvoering in de smaak Bubblegum. Deze vond ik persoonlijk het lekkerste ruiken van de drie die ze verkochten in Lush Antwerpen. De andere smaken? Peppermint & chocolate (ik vond hem vooral héél minty!), Vanilla & chocolate (deze hadden ze niet op het moment dat ik de mijne kocht.) & Popcorn.

Uitstraling: Ik vind de uitstraling van mijn potje erg leuk. De roze kleur doet meteen aan snoepjes denken en dat is ook de bedoeling. Het zit in een handig klein potje en het heeft de herkenbare print van Lush. De andere uitvoeringen zien er voor mij persoonlijk iets minder aantrekkelijk uit.

Geur: Heeeeeeeeeerlijk! Lekker, die mierzoete geur van snoepjes en kauwgom. Ken je zo die echte Bubblicious kauwgom? Waar je echt grote bellen mee kan blazen? Wel, die geur is het ongeveer! Ik vind het echt lekker, en het fijne is: zo smaakt hij ook!Hij belooft: Als de kleur roze een smaak zou hebben, zou dit hem zijn. Klinkt dat logisch? Deze scrub verwijdert losse velletjes van je lippen voor lippen om te zoenen! Pak een beetje uit het potje en masseer deze over je bevochtigde lippen.

Eigen ervaring: Gelukkig is hij niet zo zoet dat je mond er van dicht plakt! ;-) Nee, even serieus. Ik ben echt tevreden van dit product. Mijn lippen voelen er zacht van aan en je hebt er niet veel van nodig om dat effect te bekomen. Je komt er dus echt lang mee toe, zelfs als je het dagelijks gebruikt. De scrubs zijn gemaakt van suiker, jojoba olie, smaakstof en geurstof. Eigenlijk kan je het dus ook perfect zelf maken… Maar ik denk niet dat je hem zo lekker zou krijgen als die van Lush. Op zich koop ik niet vaak iets bij Lush en vind ik hun geuren vaak iets te speciaal voor mij. Deze lipscrub zou ik echter meteen opnieuw kopen en ook zeker aanraden aan mensen die vaak last hebben van velletjes op hun lippen.

Prijs: €9,65 per potje.

Score: 8.5/10

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen