vrijdag 24 mei 2013

Julie: Look like a star


Look like a star: My Favorite Singers
Zou het niet leuk zijn om op je favoriete zangeres te lijken? Wel daar heb ik dan de oplossing voor.
Deze keer heb ik er voor gekozen om enkele van mijn favoriete zangeressen onder de loep te nemen wat betreft kleding. Ik zal van ieder van hun een foto laten zien, voor het geval je ze nog niet mocht kennen, en daarbij geef ik dan ook een collage van een look die ik gemaakt heb op polyvore.com

Avril Lavigne
Ok√©, is er nog IEMAND die haar niet kent? Dringend iets aan veranderen dan want ze is al enorm lang een van mijn favoriete zangeressen. Ik heb al haar cd’s en haar album “Under My Skin” is mijn favoriete album aller tijden! 
De stijl van Avril is makkelijk na te bootsen. Niet alleen helpt ze hier zelf bij door een eigen kledinglijn te starten (Abbey Dawn is de naam, bezoek zeker ook de webshop!) maar ook is ze door de jaren heen niet echt zo fel van stijl veranderd. Eventjes was ze erg girly maar al snel ging ze terug naar haar vertrouwde stoere look. Aandachtspunten? Draag donkere kleding, draag zwarte laarzen of hoge zwarte pumps, draag een zonnebril, combineer prints en voor de durvers: kleur een stuk van je haar in een opvallende kleur!
Shirt: £30 - bluebanana.com
Pants: £12 - fashionunion.com
Boots: $60 - 6pm.com
Sunglasses: $160 - otteny.com
Bracelet: $68 - boticca.com
Bag: £16 - newlook.com
Necklace: $174 - boticca.com
Fragrance: £30 - nelly.com

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten