maandag 27 mei 2013

Julie: Catrice Hip Trip Nagellak


Review Catrice Hip Trip Nagellak.

Veronique vertelde jullie al over de nieuwe Hip Trip lijn van Catrice. Waaruit deze bestaat kan je hier terugvinden. Nu besloot ik toch maar eens een kijkje te gaan nemen bij Kruidvat hier in Turnhout. Vaak zijn deze collecties er snel uitverkocht en schieten er enkel nog wat groezelige testers over. Deze keer had ik meer geluk! Alles was er nog! Ik heb de lippenbalsem getest… De lichtste kleur vond ik echt wel te licht. De roze kleur kan ik je aanraden; hoewel ik hem zelf niet kocht omdat ik pas een lippenstift in (ongeveer) die kleur gekocht heb.

Wat ik dan wel kocht? Twee nagellakjes! In de kleuren C02 Green Days en C04 Wheels On Fire.Er stond niet aangegeven op het flesje hoeveel laagjes je nodig had dus deed ik maar wat ik altijd doe: een laagje kleurloze om te beginnen, twee laagjes kleur en op het einde nog een laagje kleurloze er over.

Ik besloot mijn nagels in beide kleuren tegelijk te lakken, geïnspireerd door Vero’s leuke resultaat met de gele en blauwe lak van Catrice. Daarom koos ik er voor om de groene op duim en ringvinger aan te brengen, en de roze op de overige nagels. En dit is het resultaat:


Ik weet niet eens of ik deze foto genomen heb na één of al twee laagjes. Feit is dat je voor de groene zeker op twee lagen moet rekenen. Door de lichte kleur dekt hij iets minder goed… Maar met twee lagen los je dit probleem goed op! De roze kleur is écht goed. In principe is hier één laag zelfs voldoende. Maar aangezien ik echt een langdurig resultaat wou koos ik dus toch voor twee laagjes. Wel een goede lak als je weinig tijd hebt, en dus slechts één laag kan aanbrengen!

Ik vind de flesjes er trouwens ook erg leuk uitzien! Typisch die Catrice look, maar toch met een originele bovenkant. Beide lakjes zijn trouwens glanzend als je ze aanbrengt. Met een matte topcoat zouden ze ook erg mooi zijn volgens mij! Wanneer ik ’s avonds mijn handcrème aanbreng worden ze namelijk even mat, en vooral bij de roze vond ik dit een mooi resultaat!

Je hoort het misschien al: ik kan jullie de roze lak aanraden op elk gebied! De groene ook, maar dat hangt een beetje van je smaak af omdat ik die kleur toch specialer vind. Ook heb je er iets meer tijd voor nodig, maar met twee laagjes kan je alsnog niet klagen vind ik. En al helemaal niet voor die mooie, budgetvriendelijke prijs van 2.99 euro!


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen