maandag 27 mei 2013

Julie: 30 days challenge, dag 28


Day 28: Something that you miss

Ik vind het moeilijk om dingen te zeggen die je mist. Er is altijd wel een reden waarom. Iemand missen die overleden is, is een van de moeilijkste dingen die er is. Je weet immers dat je nooit de kans krijgt om die persoon terug bij jou te hebben. Iemand missen waarmee je ooit goed bevriend was en nu niet meer? Wel, er zal vast een goeie reden zijn waarom die persoon je toekomst niet gehaald heeft.


Vaak zijn de dingen die je mist echt niet terug te halen en mis je ze alleen omdat het zo’n goeie herinneringen zijn geworden. In plaats van dus die dingen te missen, zou je beter de herinnering eraan koesteren. Zo mis ik het ergens wel om naar de middelbare school te gaan. Toen had je een examen nog op twee uurtjes geleerd, en leek het leven nu eenmaal veel simpeler. Langs de andere kant ben ik blij dat ik het meegemaakt heb, want er zijn bepaalde momenten die ik nooit zal vergeten. Ook ben ik blij dat ik bijna kan afstuderen en op zoek gaan naar werk. Het is gewoon tijd voor iets nieuws, ook al was het verleden nog zo fijn… En om af te sluiten met een mooie quote:
Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen