zondag 26 mei 2013

Julie: 30 days challenge, dag 27


Day 27: A problem that you have had

Problemen zal iedereen wel eens ooit hebben neem ik aan? Ik heb er verschillende. Oké, dat klinkt best fout… Maar ik zie het bij mezelf vooral op het gebied van allergieën, en die heb ik wel een paar. Ik zie ze ook echt als ‘problemen’ aangezien ze echt veel dingen belemmeren voor me.

Om te beginnen is er mijn zonneallergie. Jep, allergisch voor de zon. De ene keer heb ik er meer last van dan de andere, maar het komt er op neer dat ik niet veel in de zon mag zitten. En als ik er wel in kom: smeren met factor 50! Altijd en overal. Ja, leuk is anders he?

Verder ben ik ook nog allergisch aan gras en bomen. Hier heb ik dan ook het meeste last van. Momenteel mag ik niet klagen aangezien het weer niet boven de 10°C lijkt te geraken… Maar mijn allergie slaat voornamelijk op mijn ogen. Roodheid, jeuken… Yes, very attractive. Wat dus ook wil zeggen dat ik nooit lenzen zal kunnen dragen en ook niet echt moet denken aan veel make-up aan mijn ogen. Punt is dat ik hierdoor ook geen fan ben van in de zomer terrasjes te doen en ook buiten te eten. Hallo: zon én bomen? No thanks!

Voor deze bomen- en grasallergie moet ik het hele jaar door medicatie innemen. Ja, ook in de koude wintermaanden wanneer de sneeuw 15cm hoger is dan de temperatuur buiten. Concreet? Elke dag een pilletje, puffer en neusspray gebruiken. En dit dus mijn hele leven lang.

Akkoord dat ik deze allergie als een probleem beschouw?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen