woensdag 15 mei 2013

Julie: 30 Days challenge, dag 16


Day 16: Your views on mainstream music

Ik heb helemaal geen probleem met mainstream muziek, aangezien ik er zelf ook naar luister. Ook hou ik wel van onbekende muziek, of gewoon van een bekende artiest zijn/haar onbekende nummers. Mijn favoriete genres zijn eigenlijk sowieso pop en rock.

Ik moet zeggen dat ik het op zich wel cool vind als ik een groep of zanger(es) leer kennen die ik super goed vind, en die nadien bekend wordt. Net zoals met liedjes, daar kan je dat wel vaker mee hebben. Zo ben ik bijvoorbeeld fan van enkele mensen, en als die dan een nieuwe cd uit hebben ken ik binnen de kortste keren al die nummers. Wanneer ze die dan als single uitbrengen ken ik het al volledig, en dat vind ik op zich wel tof! Behalve als ik tegen dan het nummer al beu gehoord ben natuurlijk… ;-)

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten