zaterdag 4 mei 2013

Julie: 30 Day Challenge, dag 5


Day 5: A time you thought about ending your own life

Oei, dat is plots wel een érg persoonlijke vraag. Volgens mij hebben veel tieners wel eens zo’n moment. Niet iedereen natuurlijk, maar velen wel. Ikzelf heb er nooit sérieus over nagedacht, omdat ik er denk ik niet genoeg lef voor heb.

Ooit heb ik wel heel erg diep gezeten toen mijn eerste vriendje me gedumpt had en het nadien nodig vond om kilo’s zout in de wonde te strooien. Ik was wel erg down enzo, maar echt serieus overwegen om zelfmoord te plegen heb ik nooit gedaan. Wel heeft het onderwerp me altijd gefascineerd en vind ik nog steeds dat het onderwerp meer ter sprake zou moeten komen. Er rust nog steeds zo’n taboe op, en mensen vinden anderen nog steeds labiel als ze er over spreken. Dat zou ik nog graag uit de wereld helpen…

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen