woensdag 29 mei 2013

Julie: 30 day challenge, dag 30

Day 30: Your highs and your lows this month

De voorbije maand denk ik niet dat ik echt veel ‘lows’ meegemaakt heb. Buiten het feit dat ik het erg druk heb en mezelf af en toe dreig voorbij te lopen. Maar druk is daarom niet per se een synoniem van slecht natuurlijk. Ook had ik een minieme low toen mijn favoriete sjaal van het moment tussen de rits van mijn jas kwam te zitten. En battle die uiteindelijk verloren werd door mijn sjaal. Er zat een gaatje in, en je zag een hele lijn lopen. Gelukkig heeft mijn grootmoeder aan damage control gedaan. Ze heeft dat stukje stof er af geknipt (Ja, echt! Mijn hart stond ook even stil toen ze dit voorstelde!) omdat het vrij aan de zijkant was… En nu zie je er dus niks meer van, yay! :-)

Mijn grote high van deze maand was absoluut het moment waarop ik 5 jaar samen was met Nick. Gewoon heel deze maand bedoel ik dan. We zijn samen naar Parijs geweest en hebben ons daar super geamuseerd. Op de dag zelf zijn we uit eten geweest en ook dat was super.


Ook mijn stage kunnen doen was een high. Ik ben daarmee al in februari begonnen, maar naarmate de tijd vordert begin je natuurlijk meer te kunnen en meer te leren. Je leert er ook de collega’s nog beter kennen en dat maakt dat het moment van afscheid toch wel een beetje moeilijk zal zijn voor me. Ik hoop er nadien zeker nog wel langs te kunnen gaan, om te zien hoe het er gaat én om (hopelijk) te kunnen zeggen dat ik afgestudeerd ben!

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen