dinsdag 28 mei 2013

Julie: 30 day challenge, dag 29

Day 29: Goals for the next 30 days

De komende 30 dagen? Ik moet nog twee weken stage lopen bij de Warande en dan zit die tijd er jammer genoeg al op. De vier maanden zijn echt voorbij gevlogen, en ik weet nu wel zeker dat ik graag wil gaan werken en niet meer wil verder studeren.

Ik moet nog enkele dingen doen om te kunnen afstuderen… Op 14 juni heb ik nog een examen psychopathologie af te leggen. Ik hoop hierop te slagen (uiteraard) en anders minstens een 8/20 te halen zodat ik het kan tolereren. Pff, wish me luck! 

Daarna moet ik nog een assessment dag doorkomen waarop ik een workshop moet doen met mensen uit het werkveld én een fictief sollicitatiegesprek  moet overleven met een van hen. Alsof mijn zenuwen nog niet genoeg op de proef gesteld zijn moet ik daarna ook nog eens mijn eindwerk gaan verdedigen. Ik mag er niet aan dénken of ik begin het al warm te krijgen en bijna flauw te vallen.  Mijn doel is dus om hier overal voor te slagen zodat ik op 28 juni kan afstuderen.


Meer echte goals heb ik niet, maar ik vind wel dat deze ERG belangrijk zijn. Verder wil ik misschien in de komende 30 dagen nog eens extra aan Nick laten merken hoe graag ik hem zie en wat hij voor me betekent. Ik kan het hem simpelweg niet vaak genoeg zeggen! =$

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten