zaterdag 25 mei 2013

Julie: 30 day challenge, dag 26


Day 26: What kind of person attracts you
Ik denk dat ik deze al wel vrij duidelijk gemaakt heb met de vijf foto’s van bekende kerels, toch? ;-)

Zoals je bijvoorbeeld kan zien hebben ze allemaal donker haar… Ik val in principe op kerels met donker haar en fel blauwe ogen… Nick heeft donker ros haar, en groen/bruine ogen… Ik bedoel maar: ik heb niet echt één bepaald type waarop ik val. Ik vind uiterlijk wel belangrijk, maar ik kan er geen label op plakken. Er is natuurlijk wel nog een verschil in ‘wat ik knap vind’ of ‘waar ik mijn leven mee wil delen’, om het zo te zeggen. Wel weet ik uit mijn ervaring dat ik niet op blonde jongens val…

Ik val bovendien wel op een lief, trouw en eerlijk type jongens. Eerder de schattige jongens dan de bad boys. Bad boys zijn misschien leuk om in een serie naar te kijken, maar geef mij in real life toch maar een goed verzorgde en lieve jongen. Zowel Skylar Astin als Ian Harding (check day 23 nu even!) vallen onder dit type vind ik. Het zijn zo de typische lieve jongens die alles voor hun meisje zouden over hebben. Oke, ik geef het toe: ik val op de romantische types!


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen