vrijdag 24 mei 2013

Julie: 30 day challenge, dag 25


Day 25: someone who fascinates you and why

Goh, ik heb niet echt iemand in het bijzonder dat mij fascineert eigenlijk… Er zijn natuurlijk wel bekende sterren die ik een beetje probeer te volgen. Dit zijn dan voornamelijk mijn favoriete zangeressen of muziekgroepen en actrices/acteurs.

Zo ben ik meestal in de ban van een bepaald serie en vraag ik wel 100 keer aan Nick of er al een nieuwe aflevering van is. Ook al weet ik dat het seizoen stil ligt en ik nog enkele weken moet wachten, maar shhhht! ;-) Ik heb al vaker verteld welke muziek ik leuk vind en welke series ik kijk… Dus het zijn dan ook vooral die mensen die me bezig houden.

Ook vind ik het nog steeds leuk om elke week een roddelboekje of twee te lezen om zo op de hoogte te blijven van de who’s who zeg maar.. Ik neem alles wel met een korreltje zout, maar soms is het toch gewoon leuk om die dingen te lezen. Vooral van celebrity’s uit Amerika, omdat je echt geen idee hebt van hoe hun leven er uit ziet indien je de boekjes niet zou lezen…

Dus helaas, niet veel interessants te vertellen vandaag… Sorry!

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen