woensdag 22 mei 2013

Julie: 30 day challenge, dag 23


Day 23: Photos of 5 guys who you find attractive and are famous

Oké, ze moeten bekend zijn he? Anders was mijn eerste foto er een van Nick geweest natuurlijk.. Mhm, ik zal eens kijken welke 5 bekenden ik ga laten zien! Ik geef ze wel in willekeurige volgorde.


Nummer 1: Matt Bomer. Please laat hem de rol van Christian Grey in de 50 tinten films vertolken! Pretty please…Nummer 2: Skylar Astin. Ik vind hem vooral best schattig eigenlijk… Kijk zeker Pitch Perfect als je hem aan het werk wil zien. En ohja, in 21 and Over komt hij een paar keer zo goed als naakt. Als dat geen reden is om te gaan kijken?! ;-)
  


Nummer 3: Ian Harding. Als Veronique en ik je nog steeds niet overtuigd hebben om naar Pretty Little Liars te kijken… Laat dit je dan overtuigen! Ian speelt hierin de rol van leerkracht. Oh dear God, waarom hebben wij niet ZO’N leerkracht?!!Nummer 4: James Marsden. Hij speelde de mannelijke hoofdrol in 27 Dresses, zeker een film om te kijken dus! Maar wat nog belangrijker is: hij speelt mee in de Amerikaanse verfilming van Loft, de film van Erik Van Looy. Als dat geen reden is om die film nog een keertje in het Engels te zien ook! ;-)Nummer 5: Ed Westwick. Wie hem niet kent moet dringend een Gossip Girl marathon beginnen houden! Normaal val ik echt niet op deze types… (zoals je ook aan de vorige jongens kan zien.) Hij ziet er wat arrogant en bad boy uit, maar volgens mij zijn het zijn ogen die het hem doen… Ik vind hem wel het knapst met zijn haar zoals op deze foto, niet wanneer ze lang is! :-)

Ziezo, hopelijk hebben jullie er van genoten! 

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen