dinsdag 21 mei 2013

Julie: 30 day challenge, dag 22


Day 22: How you have changed the past 2 years

Oei, dit is erg moeilijk om te zeggen vind ik. Ik denk niet dat ik de afgelopen 2 jaar hard veranderd ben. Ik volg nog dezelfde studierichting als toen, ik was toen ook al samen met Nick…

Sindsdien heb ik wel meer bijgeleerd in de praktijk. Vorig jaar deed ik stage bij Randstad en momenteel doe ik stage bij de Warande. Ik weet nu al dat ik bij de Warande echt super veel bijgeleerd heb, en ik ga het daar echt missen. Mijn totale stage loopt over 4 maanden, en dan raak je toch wel gewend aan het gaan werken. Zeker als je elke dag met plezier gaat werken en fijne collega’s hebt.

Voor de rest denk ik dat ik nu net iets vaker uitga dan vroeger… Ik zit nog altijd super graag thuis, met een goeie film of serie, maar toch heb ik de voorbije twee jaren echt super momenten beleefd wanneer ik van huis ging.

Ook denk ik dat ik nu meer klaar ben voor de toekomst. In die zin dat ik na mijn afstuderen echt wel denk aan samen wonen, en uitkijk naar alles wat daarna nog kan volgen. Ik ben meer bezig met hoe en wanneer ik mijn geld uitgeef, en ik ben echt al bezig met spullen te verzamelen om te gaan samenwonen… Dus in die zin ben ik misschien volwassener geworden in de voorbije twee jaar, maar dat vind ik ook best logisch!Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen