woensdag 1 mei 2013

Julie: 30 day challenge, dag 2


Day 2: Where you'd like to be in 10 years

Oei, deze is moeilijker dan gisteren! Binnen tien jaar ben ik er 32 (omg, dat klinkt oud!). Hopelijk ben ik dan nog steeds samen met Nick, maar mag ik me ondertussen zijn vrouw noemen. Eerlijk gezegd hoop ik dit al véél eerder te kunnen zeggen dan binnen 10 jaar, maar dit terzijde.

Ik hoop dan ook dat zowel Nick als ik een job hebben waarbij we ons gelukkig voelen, en ’s avonds kunnen thuis komen in ons eigen huisje. Momenteel denk ik niet echt aan kinderen, maar wie weet loopt er binnen 10 jaar toch wel eentje rond. Ja, maximum één, dat wel. Daar hebben we het al over gehad!

Verder hoop ik dat iedereen in mijn familie ook gelukkig en gezond rondloopt, net zoals mijn vrienden en Nick en ikzelf. Grote toekomstdromen zijn dit misschien niet, maar ik denk ook niet dat deze onhaalbaar zijn! Ik wil gewoon later gelukkig en gezond zijn, en samen met de mensen om wie ik geef!

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen