vrijdag 17 mei 2013

Julie: 30 Day Challenge, dag 18


Day 18: Your beliefs
Ik ben eigenlijk helemaal niet gelovig, zoals ik enkele dagen eerder al besproken heb toen het over religion moest gaan. Maar als ik iets over de dingen moet vertellen waarin ik geloof ga ik toch eigenlijk weer terug grijpen naar Nick.. Ik weet het; alweer… Het zal jullie dan misschien ook niet meer echt interesseren en dan stop je maar met lezen! ;-)

Ik geloof er echt gewoon sterk in dat Nick en ik nog erg lang zullen samen blijven. Ik heb geen glazen bol, en het kan natuurlijk √†ltijd een keertje fout lopen… Maar we zijn nu bijna 5 jaar samen en we kennen elkaar al 10 jaar. Dan denk ik toch wel dat je elkaar door en door kent. Dus hopelijk loopt daarin alles goed en kan het ook zo blijven.

Om het in het algemeen te stellen geloof ik dus in de ware liefde. Het kan zijn dat je die al vrij snel vindt (zoals ik) maar dit kan ook jaren duren. Maar ik geloof wel dat échte liefde bestaat en dat er voor iedereen een Prince Charming rond loopt. Misschien is hij niet perfect, maar is hij wel perfect voor jou! Zoek niet te hard, en vooral niet te ver. Liefde overkomt je, je kan het niet plannen! :-)Julie x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten