zondag 12 mei 2013

Julie: 30 Day Challenge, dag 13


Day 13: Somewhere you'd like to move or visit

Goh.. Verhuizen zit niet meteen in de planning. Hoewel ik het soms echt wel moeilijk heb om nog te geloven dat ik voor altijd in Turnhout zal blijven wonen. Er gebeuren gewoon veel te veel dingen waar ik niet mee akkoord ben, en nooit zal zijn. En ik denk dat het er, in de stationsbuurt waar ik woon, alleen maar erger op zal worden… Maar goed, nog geen concrete plannen dus!
Plaatsen die ik nog zou willen bezoeken? Momenteel moet ik nog naar Parijs vertrekken, en dat stond al zeker even op mijn verlanglijstje. Ooit wil ik samen met Nick ook zeker naar Amerika. Alle pretparken doen, en Nick wil vooral eens graag naar Las Vegas… Zelf zou ik liever naar New York gaan dan, maarja… Welk meisje wil dat nu niet?
Ook Londen staat zeker nog hoog op mijn lijstje om te bezoeken! En Italiƫ eigenlijk ook, verschillende plaatsjes dan. Maar ach, dat zijn slechts dromen momenteel. Ik zal nog wel zien waar ik ooit allemaal terecht kom zeker?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten