zaterdag 11 mei 2013

Julie: 30 Day Challenge, dag 12


Day 12: Bullet your whole day

De dag dat deze post online komt zit ik samen met Nick in Parijs. Daarom zal ik een gewone zaterdag kiezen, wat niet echt zo interessant is! XD

10.30u – Nick en ik worden samen wakker, hij is bij mij blijven slapen. 10.30u is een gemiddelde… Normaal gaan we op vrijdag nooit echt weg, dus dan slapen we gewoon lekker uit, wanneer we wel weg gaan is het nog veel later.
11.00u – We zijn uit ons bed, eten samen een koffiekoek en kijken wat tv. Hierna maken we ons klaar om naar mij thuis te gaan (aan de overkant van de straat, we blijven altijd bij mijn grootouders slapen.)
12.00u – We komen thuis aan en gaan eten.
13.00u – Nick vertrekt naar huis en ik ga nog wat op internet. Ofwel schrijf ik wat voor de blog voor Vero! ;-)
14.00u – Moeke en ik vertrekken de winkelstraat in. Meestal gaan we wat drinken en daarna inkopen doen in de GB.
15.30u – Ik ga douchen en mijn haar doen, aangezien ik ze stijl wil.
17.00u – Moeke en ik eten samen.
18.00u – Nick komt terug naar mij en we kijken samen naar een van de vele series die we volgen. We zijn ook net terug begonnen aan een nieuw seizoen van Hell’s Kitchen, en anders zal het waarschijnlijk Revenge of House ofzo zijn…
19.00u – Als we ergens naartoe gaan begin ik me nu klaar te maken, zo niet kijken we nog wat tv.
Het vervolg van de avond is eigenlijk echt iedere week verschillend, net zoals het uur waarop we gaan slapen eigenlijk…

x Julie


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen