donderdag 9 mei 2013

Julie: 30 Day Challenge, dag 10


Day 10: Discuss your first love and your first kiss

Oei, hebben jullie even? Haha, nee Ik zal het proberen vrij kort te schetsen en jullie niet vervelen met de details.  Mijn eerste echte verliefdheid had ik op mijn 14de. Als vrij snel nadat ik het toegegeven had werden we een koppel, Christophe en ik. Naïef als ik op die leeftijd hoorde te zijn, geloofde ik natuurlijk in een lange toekomst voor ons als koppel. Alles liep dan ook een behoorlijke tijd goed, en van hem kreeg ik dan ook mijn eerste kus.

Die was echt zoals het moest zijn: op een rustig plekje in het Stadspark bij ons in Turnhout Na echter een tijdje samen te zijn dumpte hij mij op de dag dat we 5 maanden samen waren. Auw, deed dat pijn zeg! Zoals ik al eerder vertelde zat ik toen behoorlijk diep Je eerste vriendje is toch iets dat je voor altijd zal bij blijven, en dan is het wel erg jammer als het niet zo netjes eindigt natuurlijk.

Mijn eerste échte LIEFDE is Nick. Na Christophe ben ik erg lang alleen geweest, en Nick is dus mijn tweede vriendje. Wat ik voor Christophe voelde was echt de jeugdige kalverliefde, die op zon moment echt enorm echt en belangrijk aanvoelt. Wat ik voor Nick voel is way beyond that. Ik weet wel zeker dat Nick mijn eerste echte liefde is. Ik ben echt trots te kunnen zeggen dat we bijna 5 jaar samen zijn en dat ik nog steeds erg gelukkig ben!

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen