zaterdag 25 mei 2013

It has begun..

Wapen jezelf, sluit deuren en ramen en vooral: vergeet je sociaal leven eventjes. Voor 6 weken ofzo... Ja mensen, jullie raden het goed. De blok is weer begonnen. Het is nog maar net begonnen of ik ben het al weer beu. Mneh :( Me, myself and my books... What a nice party... 


Iedereen die nu ook moet studeren, heel veel succes alvast! Zoals jullie weten leef ik met jullie mee (niet moeilijk aangezien ik zelf student ben ;)). Iedereen die niet moet studeren, ik hoop dat het 6 weken lang gaat regenen en dat er niks leuks op tv gaat zijn. Neh. Ja, ik ben ego├»stisch, dat mag in de blok. 


Zucht... Ik wil niet... Net nu ik de laatste maanden een heel klein beetje sociaal leven had opgebouwd (en een lezerspubliekje hier) moeten de blok en de examens er weer een stokje voor steken. "You are way too happy, we don't like that. Bam, and now you have to study!" En dat terwijl het nog niet eens zo lang geleden lijkt dat we nog examens hebben gehad. Terwijl dit toch ook al geleden in van in januari... 


Doet me er eigenlijk aan denken dat ik dit semester zoveel plannen had met m'n vriendinnetjes in Leuven. We gingen girls nights organiseren en samen uitgaan met z'n 4 en we gingen eens gaan bowlen en dit en dat... Uiteindelijk is hier helaas niet veel van in hui gekomen. Er kwam altijd bij een van ons vier wel iets tussen... Ik denk dat we dit semester zelfs niets echt samen hebben gedaan met vier... Misschien wel de Improcup maar nu twijfel ik of dat dit of vorig semester was... Veel te lang geleden dus al!


Eigenlijk klopt dit wel. We zijn zo druk bezig met vanalles te plannen en merken niet dat we wat meer aan het 'hier' en het 'nu' moeten denken. De toekomst is belangrijk, dat wel, maar voor hetzelfde geld geraak je er niet. Soms zouden we misschien wat meer voor het 'nu' moeten leven in de plaats van altijd maar aan later te denken. Alsof het later allemaal zoveel beter gaat zijn. 

Ik sluit nog af met twee liedjes. Het ene is toepasselijk op het blokken en het andere op het feit dat later niet noodzakelijk alles simpeler maakt en dat het nu ook best awesome is. 

Arne vanhaecke - Het bloklied


Stef Bos - Is dit nu later

Duim voor me lieverds, ik heb het nodig! :) 

Liefs
Veronique
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen