vrijdag 3 mei 2013

Hoe het bloggen m'n make-uproutine veranderde...

Toen ik in september begon te bloggen, gebruikte ik over het algemeen enkel mascara en oogpotlood. En lippenbalsem. Ik had wel foundation, lipstick en oogschaduw maar het echt gebruiken deed ik niet. Het leek me al gauw te veel of ik had er gewoon geen zin in om dat allemaal te doen. Ik had nu eenmaal nog andere dingen om te doen en wanneer zou ik nu zoveel make-up moeten dragen? 

Af en toe had ik wel wat oogschaduw gebruikt, maar helaas, ik vond het nooit echt mooi staan bij mij. Ik wist gewoon niet wat ik ermee moest aanvangen. Desondanks de vele filmpjes die ik al bekeken had. Zelfs in het begin dat ik blogde, hield ik het maar gewoon bij m'n mascara en oogpotlood. Goed genoeg dacht ik dan. 


Na een tijdje probeerde ik eens een BB cream uit en droeg ik dit ook af en toe. Samen met een klein beetje blush en wat poeder om het wat matter te krijgen. Dit tot oudjaar. Toen moest ik even een poging doen om iemand terug te winnen en ging ik aan de oogschaduw. Ik heb toen nog aan jullie gevraagd welke dat jullie het mooist vonden! Damn, als ik nu terugkijk naar wat ik toen 'mooi' gedaan vond. Jakkie. Dat zou ik nu in ieder geval al niet gemakkelijk meer doen. (ik heb er toen wel nog complimentjes over gekregen, yay!) 
Wanneer het me dan net wel lukte, kan ik niet precies vertellen maar het begon eigenlijk met het maken van een winged eyeliner. Vanaf dat ik dat wat onder de knie had (in het begin nog met oogpotlood, nu doe ik het meestal met een eyeliner in stiftvorm), kreeg ik ook de zelfvertrouwen om wat te beginnen prullen met oogschaduw. M'n eerste echt goed gelukte, vind ik nog altijd die dat ik toen uitprobeerde voor het galabal waar ik ging helpen. Die had ik van te voren al enkele keren geprobeerd en ja, ik kreeg het onder de knie. 

Toegegeven, soms vloek ik er nog altijd op hoor. Als het eventjes niet meewerkt of de eyeliner ziet er even niet uit en ik kan weer helemaal opnieuw beginnen. *zucht* Ook heb ik mezelf zover gekregen dat ik niet altijd gaat slapen met m'n make-up op! Soms doe ik echt nog de moeite om het eraf te halen. Voor de rest heb ik ook nog geïnvesteerd in een betere dagcrème (Hope in a jar! ♥) en gebruik ik die zo goed als elke dag! Yay! 


Of ik nog buiten kom zonder make-up op? Weinig. De laatste tijd kom ik meestal buiten met zowel eyeliner als oogschaduw, als mascara en overdag een lichte lipkleur terwijl ik 's avonds voor een knallendere kleur durf te gaan. In het weekend draag ik eigenlijk thuis minder make-up dan door de week in Leuven, alsof ik thuis geen zin heb in al dat gedoe. Wanneer ik wegga, doe ik natuurlijk wel m'n best maar voor de rest is een beetje mascara en wat oogpotlood goed genoeg. Net zoals voor ik begon te bloggen! 


Wat als ze m'n make-up zouden afnemen, zou ik dat zo'n ramp vinden? Neen, eigenlijk niet. Het zou zonde van het geld zijn maar zolang ik ergens nog wat oogpotlood en mascara heb, vind ik het allemaal prima. Ik zou nog wel zonder kunnen. Ik blijf nog altijd dezelfde Veronique, met haar ups en downs. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen